Εμεν – Ντε Γκράαφστσαπ: Από νωρίς στα… βάσανα

Από δύο κολλητές ήττες έρχονται Εμεν και Ντε Γκράαφστσαπ με αποτέλεσμα να μπουν από νωρίς σε μπελάδες. Οριακή η μεταξύ τους αναμέτρηση.
Εμεν – Ντε Γκράαφστσαπ: Από νωρίς στα… βάσανα

Με τη μάχη στο Γενς Φέστινχ του Εμεν ανοίγει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Τα προγνωστικά μου

Εμεν – Ντε Γκράαφστσαπ: Χ (3.60)

Ανάλυση

Η νίκη της πρεμιέρας στην έδρα της Ντεν Χααγκ ανήκει στο παρελθόν για την Εμεν, αφού ακολούθησαν οι ταπεινωτικές ήττες από την Αλκμααρ με 4-1 και τον Αγιαξ με 5-0. Αμυνα καφενειακού επιπέδου. Χειρότερη στην κατηγορία με 11 γκολ παθητικό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ισάριθμα over. Ο φορ Πέτερς έφυγε για τη Φόλενταμ. Διογκώνεται το πρόβλημα μπροστά λόγω και της σημερινής απουσίας του Γιάνσεν, που αναμφίβολα αποτελεί τον πιο αξιόπιστο επιθετικό της.

Ποια θα… ανασάνει πρώτη; Εμεν ή Ντε Γκράαφστσαπ; 

Η Ντε Γκράαφστσαπ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κόντρα στην Γκρόνινγκεν και ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Δείχνει την πρόθεση να προσέξει τα μετόπισθεν περισσότερο στη φετινή σεζόν. Δεύτερη κολλητή ήττα χωρίς να σκοράρει. Προβλέψιμη επιθετικά. Και τα τρία φετινά της παιχνίδια ήταν no goal. Πέρσι στο συγκεκριμένο γήπεδο ηττήθηκε από την Εμεν με 5-2. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς τους Νιούπορτ και Νάρσινχ σε άμυνα και μεσαία γραμμή αντίστοιχα.

Εκτίμηση

Πολύ μπερδεμένο ζευγάρι. Οι δύο ομάδες παραδοσιακά φέρνουν goal/goal στα μεταξύ τους και αμυντικά δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Το θέμα είναι πως η Εμεν έχει ξεμείνει από επιθετικούς και η Ντε Γκράαφστσαπ δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να προσέξει τα μετόπισθεν. Μπέρδεμα…

Σε ενδιαφέρει