Αννόβερο – Ντόρτμουντ: Συνεχίζουν νικηφόρα οι Βεστφαλοί

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα, η Ντόρτμουντ θέλει να κάνει το 2/2 στην έδρα του Αννόβερο.
dortmund

Mε την αναμέτρηση Aννόβερο – Ντόρτμουντ ξεκινάει σήμερα η 2η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν θετικά την πρεμιέρα, όμως στο σημερινό ματς υπάρχει μεγάλο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους Βεστφαλούς.

Τα προγνωστικά μου

Αννόβερο – Ντόρτμουντ : 2 & GG (3,03)

Ανάλυση

Με την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Βέρντερ ξεκίνησε το πρωτάθλημα το Αννόβερο. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις φάσεις και τα γκολ και κατά συνέπεια τους… βαθμούς. Η θετική πρεμιέρα για την ομάδα του Μπράιτενραϊτερ “ζέστανε” τον κόσμο, ο οποίος σήμερα αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο. Στα αγωνιστικά, αμφίβολος είναι ο μεσοαμυντικός Σβέγκλερ, ενώ σίγουρα εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Χίμπερς και Φελίπε και ο χαφ Πριμπ. Ασάνο και Φίλγκρουγκ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Η Μπουντεσλίγκα συνεχίζεται

Από την άλλη μεριά, αρκετά εντυπωσιακή ήταν στην πρεμιέρα η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε εντός έδρας με το ευρύ 4-1 επί της Λειψίας. Οι Βεστφαλοί, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 1′, κατάφεραν να συνέλθουν και να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 3-1! Στις καθυστερήσεις του ματς ο Ρόις έγραψε το τελικό σκορ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Φαβρ κλη΄ρωθηκε σε έναν σχετικά βατό όμιλο μαζί με τις Ατλέτικο Μ., Μονακό και Κλαμπ Μπριζ. Τελευταίο απόκτημα για τους “κιτρινόμαυρους” αποτελεί ο Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος ήρθε δανεικός από τη Μπαρτσελόνα για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή και σήμερα μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός μαζί με τους Πούλισιτς και Ρόις στην γραμμή κρούσης. Μοναδικός απών θα είναι ο μεσοαμυντικός Βάιγκλ.

Πιθανές ενδεκάδες

Αννόβερο (4-4-2)

Έσερ
Ζοργκ
Άντον
Βίμερ
Όστρολεκ
Σβέγκλερ
Γουάλας
Μπεμπού
Χαραγκούτσι
Ασάνο
Φίλκρουγκ

Ντόρτμουντ (4-3-3)

Μπούρκι
Πίστσεκ
Ακάντζι
Ντιαλό
Σμέλτσερ
Νταχούντ
Βίτσελ
Ντιλέινι
Πούλισιτς
Αλκάθερ
Ρόις

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν θετικά το πρωτάθλημα και θα θελήσουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Η Ντόρτμουντ αποτελεί τομεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως θεωρώ πως οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να σκοράρουν στο σπίτι τους. 2 & GG

Σε ενδιαφέρει