Ρόμα – Αταλάντα: Η ευκαιρία των γηπεδούχων

Νίκη και να φτάσει στο 2/2 θέλει η Ρόμα κόντρα στην Αταλάντα μετά και τη νέα γκέλα της Ίντερ, στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Ιταλίας.
dfdeaefedf

Με το ματς της Ρόμα κόντρα στην Αταλάντα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο θέλει τη νίκη μετά το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας κόντρα στην Τορίνο, έτσι ώστε και να αποκτήσει πολύ γρήγορα διαφορά από την Ίντερ και παράλληλα να μην αφήσει Γιουβέντους και Νάπολι να ξεμακραίνουν.

Τα προγνωστικά μου

Ρόμα – Αταλάντα: Goal/Goal (1.87)

Ανάλυση

Ήταν καλύτερη από την Τορίνο η Ρόμα, αλλά κάποια στιγμή με το ματς να έχει ανοίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, χρειάστηκε και ο Ρόμπιν Όλσεν να πραγματοποιήσει κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις. Χρειαζόταν το κάτι παραπάνω για να βρουν το γκολ οι παίκτες του Ντι Φραντσέσκο και αυτό ήρθε αρχική από τον Κλάιφερτ που μπήκε στο ματς στο 70’ και αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και φυσικά από το μαγικό τελείωμα του Τζέκο στο 89’, που διαμόρφωσε το τελικό 1 – 0. Έτσι, λοιπόν, η Ρόμα πέρασε από μία πολύ δύσκολη έδρα, αρχίζοντας με θετικό τρόπο τη φετινή σεζόν. Λίγο χάλασε το κλίμα τα τελευταία 24ωρα, καθώς επιβεβαιώθηκε η πώληση του Κέβιν Στρούτμαν στη Μαρσέιγ, που αποτελούσε έναν παίκτη που είχε περάσει πολλά με σοβαρούς τραυματισμούς φορώντας τη φανέλα της Ρόμα, αλλά είχε επιστρέψει και αποτελούσε ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια. Τα 25 εκατ. ευρώ όμως είναι σίγουρο ότι τα είχαν ανάγκη τα ταμεία της ομάδας. Εκτός ο Περότι.

Ματσάρα στη Ρώμη με σούπερ αποδόσεις  

Τρομερό μονότερμα της Αταλάντα κόντρα στην Κοπεγχάγη την περασμένη Πέμπτη, αλλά καμία από τις 27 τελικές, οι 12 εκ των οποίων εντός εστίας, δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ. Απόλυτα φυσιολογικά, λοιπόν, η Αταλάντα έχουν μπει σε περιπέτειες αναφορικά με το ευρωπαϊκό τους μέλλον, καθώς πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στη Δανία την προσεχή Πέμπτη. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει στην πρεμιέρα της Φροζινόνε με 4 – 0. Το 3 – 0 ήταν γεγονός από το 61’ και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στο 92’, αφού η Αταλάντα δεν κατέβασε ταχύτητα. Εκτός οι Βαρνιέ και Ίλιτσιτς. Δεν πρόκειται να υπάρξει ιδιαίτερο ροτέισον.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρόμα (4 – 3 – 3)

Όλσεν

Φλορέντσι

Μανωλάς

Φάτσιο

Κολάροφ

Ντε Ρόσι

Πελεγκρίνι

Κριστάντε

Ουντέρ

Τζέκο

Παστόρε

Αταλάντα (3 – 4 – 3)

Γκολίνι

Τολόι

Παλομίνο

Μασιέλο

Χάτεμπουρ

Ντε Ρόουν

Φρόιλερ

Καστάν

Ριγκόνι

Ζαπάτα

Γκόμες

Εκτίμηση

Εντός έδρας η Ρόμα θα είναι διαφορετική, καθώς παίζει ακόμα πιο επιθετικά και μπορεί να είναι πιο εύστοχη. Αντίστοιχα και η Αταλάντα μπορεί να βρει χώρους για να δράσει. Επιλογή το G/G.

Σε ενδιαφέρει