A’ Αργεντινής: Δεν πείθει όπως πέρσι η Ταγιέρες

Δύσκολο να επαναλάβει την περσινή πορεία η ομάδα από την Κόρδοβα.
talleres

Mε δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερλιγκα στην Αργεντινή. Πιο συγκεκριμένα, η Ταγιέρες υποδέχεται την Ροζάριο Σεντράλ και η Νιούελς Ολντ Μπόις αντιμετωπίζει την Ιντεπεντιέντε.

Ανάλυση

Ταγιέρες – Ροζάριο Σεντράλ

Ήττα με 1-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπόκα γνώρισε στην πρεμιέρα η Ταγιέρες. Δέχτηκε το γκολ νωρίς (9′), αυτό την άγχωσε και αυτό φάνηκε στην προβληματική της ανάπτυξη που δεν της επέτρεψε στη συνέχεια να δημιουργήσει κάτι καλό. Επίσης, η αμυντική της λειτουργία ήταν ασταθής και καθαρά από τύχη δεν δέχτηκε και άλλα τέρματα. Σήμερα, θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, εκεί που πέρσι ήταν το δυνατό της όπλο! Στα αγωνιστικά, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του στόπερ Γκαντόλφι και του νεοφερμένου επιθετικού Βαλόγιες.

Από τη μεριά της, η Ροζάριο Σεντράλ μπήκε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας επί της Μπάνφιλντ. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του κόουτς Μπάουσα, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ στο ντεμπούτο του, επίσης, σκόραρε και ο αμυντικός Καρούσο. Γενικά, εμφανίστηκε αρκετά έτοιμη για την πρεμιέρα και τώρα πάει στην Κόρντομπα για να αποδείξει ότι μπορεί να είναι το ίδο αποτελεσματική και μακριά από την έδρα της. Χάνει το ματς ο μπακ Μπαρμπιέρι.

Η Ταγιέρες ήταν από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες εντός έδρας την περσινή σεζόν, στην οποία σίγουρα έκανε υπέρβαση. Η Ροζάριο, από την άλλη, έδειξε καλά δείγματα στην πρεμιέρα και θεωρώ ότι με τον ενθουσιασμό μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Χ

Όλα τα ματς της Αργεντινής με αποδόσεις που αξίζουν!

Νιούελς Ολντ Μπόις – Ιντεπεντιέντε

Την ήττα με 2-0 στην έδρα της Βελέζ γνώρισε η Νιούελς Ολντ Μπόις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων (2′) σόκαρε την ομάδα του Ντε Φελίπε, η οποία δέχτηκε και δεύτερο τέρμα με πέναλτι (27′) και εκεί ουσιαστικά τέλειωσε το… πανηγυράκι. Το ντεμπούτο τους με την ομάδα έκαναν ο φορ Οβιέδο και ο μπακ Πίρις, όχι όμως και ο μπακ Γκρίμι, ο οποίος είναι αμφίβολος και για απόψε. Νοκ άουτ, επίσης, παραμένουν ο μπακ Ναντάλιν, ο μέσος Σαρμιέντο και ο φορ Φιντριζέβσκι.

Για την Ιντεπεντιέντε, ο αποψινός αγώνας είναι ουσιαστικά ο πρώτος της για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Σαν Μαρτίν Τουκουμάν αναβλήθηκε, καθώς υπήρχαν υποχρεώσεις στο Σουρούγκα Καπ. Εκεί επικράτησε με 1-0 επί της κατόχου του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας Τσερέζο με γκολ που πέτυχε ο Ρομέρο. Στο περσινό πρωτάθλημα, η ομάδα από το Μπουένος Άιρες τερμάτισε στην έκτη θέση, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ αξιοσημείωτες ήταν οι επιδόσεις της στα εκτός έδρας παιχνίδια (7-4-2). Στον πάγκο παρέμεινε ο κόουτς Ολάν, με σκοπό να παρουσιάσει μια ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα. Από αυτούς που αποκτήθηκαν ξεχωρίζουν οι χαφ Μπεναβίδες και Πέδρο Ερνάντες, ενώ απώλεια θεωρείται εκείνη του μέσου Ντιέγκο Ροντρίγκες. Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Η Νιούελς -παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει- στην έδρα της δείχνει πάντα έτοιμη για το καλύτερο. Η Ιντεπεντιέντε θέλει να μπει με ένα θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα και εκτός έδρας απέδειξε πέρσι ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Τα γκολ εκατέρωθεν έχουν τον πρώτο λόγο. GG

Σε ενδιαφέρει