Φινλανδία: Αυλαία με δύο αναμετρήσεις

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φινλανδίας.
vps

Ντέρμπι με φόντο την 3η θέση στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φινλανδίας ανάμεσα στην «καυτή» Βάασα και τη Λάχτι. Βαθμολογική ανάσα ψάχνει η Τούρκου κόντρα στην Ίλβες.

Ανάλυση

Βάασα – Λάχτι

Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο στη Φινλανδία η Βάασα και το απέδειξε στην έδρα της Κουόπιο. Εκτός έδρας νίκη με 2 – 1εκμεταλλευόμενη και την κούραση των γηπεδούχων από τους αγώνες και το ταξίδι στην Κοπεγχάγη. Έτσι, λοιπόν, σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και μάλιστα οι τρεις εξ αυτών είναι εκτός έδρας, με την επίδοση να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Έχει φτάσει στην 4η θέση και θέλει να προσπεράσει τη Χόνκα (την οποία κέρδισε εκτός έδρας) ώστε να βρεθεί 3η.

Κόντρα με πολλά ειδικά και φόντο την 3η θέση στις τελευταίες αναμετρήσεις της αγωνιστικής στη Φινλανδία  

Κατάφερε να σηκώσει κεφάλι επιτέλους η Λάχτι. Τρεις σερί ήττες και μία ισοπαλία την κρατούσαν μακριά από το τρίποντο, που τελικά το πήρε μετά κόπων και βασάνων στην έδρα της με αντίπαλο τη Μάριεχαμν (2-0) σκοράροντας στο 84’ και στο 90’ της αναμέτρησης. Εσχάτως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ, αφού πριν από τη νίκη επί της Μάριεχαμν είχε μείνει τρεις φορές στο μηδέν.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα και με τη φόρμα που έχει η Βάασα θα προτιμήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων που προσφέρεται σε αποδόσεις πολύ μεγαλύτερες του διπλασιασμού.

Τούρκου – Ίλβες

Σε πολύ δύσκολη θέση η Τούρκου, αφού όχι μόνο έχει μπει στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αυτή τη στιγμή η Κέμι Κινγκς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της. Έχει δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις εκτός έδρας κόντρα σε Ελσίνκι και Χόνκα και προέκυψαν δύο αναμενόμενες και φυσιολογικές ήττες με 2 – 1 και 2 – 0 αντίστοιχα. Με νίκη σήμερα θα καταφέρει να αφήσει πίσω της τη Μάριεχανμ, παίρνοντας μεγάλη ανάσα. Στην έδρα της είναι έξι σερί ματς χωρίς ήττα, μόλις τα δύο τελευταία ήτα ν ίκες. Όλα τα υπόλοιπα ισοπαλίες.

Πότε έτσι, πότε αλλιώς η Ίλβες που καταγράφει μία μάλλον αδιάφορη πορεία, αφού ούτε θα κινδυνεύσει, ούτε φυσικά στοχεύει σε κάτι παραπάνω όπως για παράδειγμα η 3η θέση. Στην τελευταία της αναμέτρηση, επικράτησε 2 – 0 της Κέμι Κινγκς. Μεγάλο πρόβλημα η επίθεσή της, αφού είναι η 2η χειρότερη στο πρωτάθλημα με μόλις 19 γκολ. Πρώτη είναι αυτή της Τούρκου.

Όλα δείχνουν UNDER 2,5, αλλά δεν αποτελεί κάποια σπουδαία στοιχηματική ευκαιρία.

Σε ενδιαφέρει