Τρέλεμποργκ – Χάμαρμπι: Χωρίς περιθώριο οι φιλοξενούμενοι

Η Χάμαρμπι έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω από την ΑΪΚ Στοκχόλμης και δεν έχει περιθώριο για γκέλα στην έδρα της Τρέλεμποργκ.
convert

Με την αναμέτρηση της Τρέλεμποργκ με τη Χάμαρμπι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στη Σουηδία, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν την πολυτέλεια της γκέλας, αφού η ΑΪΚ Στοκχόλμης βρίσκεται στο +6, έχοντας βέβαια δύο ματς περισσότερα.

Τα προγνωστικά μου

Τρέλεμποργκ – Χάμαρμπι: Goal/Goal & Over 2,5 (2.10)

Ανάλυση

Ζορίζουν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα για την Τρέλεμποργκ, αφού έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη. Ήταν κιόλας και… άτυχη, αφού πέτυχε την Έστερσουντ στην πιο φορμαρισμένη περίοδο της σεζόν και απολύτως… φυσιολογικά ηττήθηκε εκτός έδρας με 4 – 1. Σε αυτές τις αναμετρήσεις, 4/5 ολοκληρωθήκαν με Over και τα 3 εξ αυτών με Over 3,5. Όλα με Goal/Goal. Μάλιστα, το ματς κόντρα στην Έστερσουντ, βρισκόταν στο 4 – 0 μόλις στο 33’ (3 – 0 στο 11’) και στο 35’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Νέα πρόσωπα οι Σούντιτς και Σαρκόντιε, εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός (Τίντεμαν) και ο βασικός αμυντικός χαφ (Άντερσον). Κάπως έτσι έχει φτάσει να είναι στη θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής.

Θα καταφέρει η Χάμαρμπι να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο ΑΪΚ Στοκχόλμης ή η Τρέλεμποργκ της ετοιμάζει τεράστια έκπληξη;

Επιβαλλόταν να κάνει νίκη η Χάμαρμπι, αφού είχε μείνει για 4 ματς χωρίς θετικό αποτέλεσμα και ευτυχώς βρήκε απέναντί της την ουραγό και ενδεχομένως χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την Νταλκούρντ και τη συνέτριψε με 4 – 1. Αν δεν μπορούσε να πάρει κι αυτό το τρίποντο, μάλλον θα έπρεπε να θεωρήσουμε από πολύ νωρίς πρωταθλήτρια την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Γενικότερα, η Χάμαρμπι μετά το εντυπωσιακό σερί στην αρχή του πρωταθλήματος (8 νίκες και 1 ισοπαλία), πέρασε ντεφορμάρισμα γεγονός που την έχει φέρει μεν στο – 6, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα, οπότε μπορεί να πιάσει την ΑΪΚ. Βέβαια, στο ματς με την Νταλκούρντ ήταν τραγική στο β’ ημίχρονο, με τον προπονητή της να στέκεται ακριβώς σε αυτή τη διαφοροποίηση.

Εκτίμηση

Αμφότερες σκοράρουν πολύ και θέλουν να κάνουν τα ματς ροντέο. Το διπλό είναι χαμηλά, αφού και η Χάμαρμπι δεν είναι αυτή την περίοδο για να υποστηρίξει διπλά του 1.60. Η επιλογή του Over είναι κάτω από το 1.70. Η πιο νορμάλ επιλογή με βάση την απόδοση είναι το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Σε ενδιαφέρει