Ελβετία: Με φόρα η Σεντ Γκάλεν

Δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Σεντ Γκάλεν, που θέλει απόψε να κάνει το 3/3 σε Ελβετία και Ευρώπη αντιμετωπίζοντας τη Σιόν.
cmsimage fixedwidth pMJDu udUeQQ

Στην έδρα της Λουγκάνο δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις, ενώ η Σεντ Γκάλεν λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Σάρπσμποργκ θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο.

Ανάλυση

Λουγκάνο – Γιουνγκ Μπόις

Η Λουγκάνο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σιόν με 2-0. Μπήκε πολύ δυνατά , έκανε το 2-0 στο πρώτο μέρος και μετά αμύνθηκε μαζικά. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να ελπίζει σε μια άνετη επιβίωσης. Βέβαια θα πρέπει να υπάρξει διάρκεια. Η Γιουνγκ Μπόις έκανε το καθήκον της κόντρα στην Γκρασχόπερς φτάνοντας άκρως επαγγελματικά στο 2-0. Δείχνει να συνεχίζει από την περσινή σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο. Ο νέος κόουτς Σεοανέ δείχνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη παικτών και κόσμου. Απώλεια μέσα στην βδομάδα με τη φυγή του αμυντικού Νουχού, που πήγε στη Χοφενχάιμ. Παρότι πρέπει να δούμε τη Γιουνγκ Μπόις πως θα αντιδράσει σε συνθήκες μαζικής αντίπαλης άμυνας έχω την αίσθηση πως ένα γκολ παραπάνω από τη Λουγκάνο θα το βρει και θα φτάσει στη νίκη. Διπλό.

Θα πετύχει το πρώτο διπλό στη σεζόν η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόιε απόψε; 

Σεντ Γκάλεν – Σιόν

Μεγάλη νίκη επί της Βασιλείας για τη Σεντ Γκάλεν με 2-1 στην πρεμιέρα, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και τη Σάρπσμποργκ μεσοβδόμαδα για τα προκριματικά του Γιουρόπα. Μάλιστα έπαιξε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα, αλλά άντεξε. Προβληματίζει μόνο η κόπωση από το σερί αγώνων τόσο νωρίς στη σεζόν και το γεγονός ότι ακολουθεί η ρεβάνς με τους Νορβηγούς. Η Σιόν ηττήθηκε από τη Λουγκάνο με 2-1 και έδειξε ακόμα εντελώς απροετοίμαστη. Πολλά λάθη στα μετόπισθεν και πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Χτύπησε και ο καλός μέσος Αντριάν, ο οποίος χάνει το σημερινό. Παράλληλα έχει κακή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο με 9 ήττες σε 16 επισκέψεις. Πάμε φουλ για άσο.

Σε ενδιαφέρει