ΗΠΑ: Το αφεντικό της πόλης

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι στο Λοας Αντζελες, με τις δύο ομάδες της πόλης να μάχονται για το ποια είναι το αφεντικό.
ΗΠΑ: Το αφεντικό της πόλης

Λος Αντζελες και Λος Αντζελες Γκάλαξι συγκρούονται απόψε και υπόσχονται μια μάχη πλούσια σε γκολ και θέαμα.

Ανάλυση

Λος Αντζελες – Λος Αντζελες Γκάλαξι

Σταθερά σε θέσεις πλέι οφ το Λος Αντζελες με ρεκόρ 10-5-5 και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση σε Ανατολή και Δύση. Σε 20 αγώνες μετράει 12 over. Δύο φορές έπαιξε με το Πόρτλαντ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο το τελευταίο διάστημα μετρώντας ένα σβηστό 0-0 και μια νίκη με 3-2. Επτά over στα δέκα εντός έδρας παιχνίδια τους μετράνε οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας δύο γκολ κατά μέσο όρο. Λείπει ο Αουέστα στη μεσαία γραμμή.

Ποια ομάδα θα γίνει το αφεντικό του Λ.Α; 

Οι Γκάλαξι θέλουν να αποδείξουν πως είναι το αφεντικό της πόλης έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο τους αντιπάλους τους με το εντυπωσιακό 4-3. Σημαντικό διπλό κόντρα στη Φιλαδέλφεια με 3-1 την περασμένη αγωνιστική. Τρία σερί goal/goal και over μακριά από το σπίτι τους. Στα 20 φετινά παιχνίδια τους μετράνε 13 over. Αγωνίζονται επιθετικά με άγνοια κινδύνου. Απουσιάζει ο Λίετγκετ από τη μεσαία γραμμή.

Εκτίμηση

Ματς που αναμένεται να έχει τρελό ρυθμό και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν ρεβάνς από τη συμπολίτισσα για την ήττα του πρώτου γύρου. Οι φιλοξενούμενοι δεν παίζουν ποτέ παθητικά. Κομμένη και ραμμένη για goal/goal και over η αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει