Δανία: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Κοπεγχάγη και Μπρόντμπι ρίχνονται απόψε στη μάχη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας Χόρσενς και Ράντερς αντίστοιχα.
Δανία: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου είναι η Κοπεγχάγη και η Μπρόντμπι. Θέλουν απόψε αμφότερες να μπουν με το δεξί στη νέα σεζόν.

Κοπεγχάγη – Χόρσενς

Τραγική σεζόν για την Κοπεγχάγη η περσινή. Να φύγει και να μην ξανάρθει είπα άπαντες στο στρατόπεδο της γηπεδούχου. Πήρε την τέταρτη θέση και βγήκε Ευρώπη γιατί άνοιξε θέση λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου από την Μπρόντμπι Εχουν γίνει κάποιες κινήσεις, αλλά συζητάει με πολύ κόσμο και αναμένεται να ενισχυθεί άμεσα με στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Σημαντικότερη προσθήκη αυτή του φορ Εντόι. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία μετράει εντός κόντρα στη Χόρσενς τα τελευταία χρόνια. Η Χόρσενς πέρσι μπήκε στη σεζόν με στόχο να παραμείνει σε αυτή και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά το έπραξε και πολύ εύκολα. Μάλιστα βρέθηκε στην πρώτη εξάδα και απέφυγε τα πλέι άουτ. Η φετινή χρονιά δείχνει αρκετά πιο δύσκολη, αφού έχασε στις μεταγραφές 2-3 βασικά της εργαλεία χωρίς να καλύψει τα κενά. Περιμένω να τα βρει πολύ σκούρα απόψε κόντρα σε μια αποφασισμένη Κοπεγχάγη να κάνει νέο ξεκίνημα και να δείξει από νωρίς τα δόντια της. Ως εκ τούτου θα επιλέξω τον άσο από ημίχρονο.

Θα μπουν με το δεξί στη νέα σεζόν Κοπεγχάγη και Μπρόντμπι; 

Ράντερς – Μπρόντμπι

Τα χρειάστηκε πέρσι η Ράντερς για να επιβιώσει, αλλά στο τέλος τα κατάφερε στα πλέι άουτ αφήνοντας πίσω τη Λίνγκμπι. Στον πάγκο θα κάτσει ο Τόμασμπεργκ με στόχο το βήμα παραπάνω, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει ουτοπικό, αφού όχι μόνο δεν ενισχύθηκε, αλλά έχασε και μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Η Μπρόντμπι έχασε για τέσσερις βαθμούς τον τίτλο σε μια τρομερή μάχη την περσινή σεζόν, αλλά κατέκτησε το Κύπελλο. Κατά γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και το πλήρωσε. Φέτος άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο γι’ αυτό και αποκτήθηκαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, ενώ έμεινε στον πάγκο ο αναμορφωτής Τσόρνινγκερ. Επτά διπλά έχει βγάλει στις 12 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Ράντερς. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την αντίπαλό της και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απόψε. Αν δεν ήταν πρεμιέρα θα το επέλεγα με κλειστά μάτια. Τώρα θέλω να δω λίγο τι ψάρια πιάνουν οι ομάδες.

Σε ενδιαφέρει