Σουηδία: Η… σκιά της Γκέτεμποργκ

Αγνώριστη μέχρι τώρα η ιστορική Γκέτεμποργκ, που αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται στο τέλος να κινδυνεύσει.
ad  ed f ebfd

Απόψε διεξάγεται το κυρίως μενού της 13ης αγωνιστικής στη Σουηδία με τέσσερις οριακές αναμετρήσεις.

Μάλμε – Εστερσουντ

Καταπληκτική εμφάνιση για τη Μάλμε και σπαθάτη τεσσάρα στην έδρα της Σίριους. Εκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Επτά βαθμούς στα τρία τελευταία ματς με τέρματα 7-1. Ανετη νίκη μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα επί της Ντρίτα με 3-0. Σε πολύ καλό φεγγάρι και η Εστερσουντ. Εχει αφήσει πίσω για τα καλά το μέτριο ξεκίνημά της και βλέπει Ευρώπη. Τέσσερις σερί νίκες. Τελευταίο το 2-1 στην έδρα της Χάμαρμπι. Σκοράρει πολύ εύκολα. Τέσσερα goal/goal στην τελευταία πεντάδα αγώνων της. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται στα καλύτερά τους και εγγυώνται ένα όμορφο ματς, πλούσιο σε φάσεις και γκολ. Θα συνδυάσω το goal/goal με το over.

Αμέτρητες επιλογές και ειδικά στοιχήματα από τους σημερινούς αγώνες στην Σουηδία 

Μπρομαποϊκάρνα – Σίριους

Η Μπρομαποϊκάρνα ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Ντάλκουρντ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία. Τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα. Τελευταία και καταϊδρωμένη η Σίριους. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δυο πεντάρες από Εστεροσυντ, Τζουργκάρντεν, μια τριάρα από Σούντσβαλ και το πρόσφατο εις βάρος της 4-0 από τη Μάλμε συνθέτουν το παζλ της ανυπαρξίας της. Ο κόουτς Μπέργκστραντ αν ηττηθεί κι απόψε λογικά θα κουνήσει μαντήλι, αφού η υπομονή της διοίκησης εξαντλήθηκε. Κακά τα ψέματα η Μπρόμα διαθέτει πιο έμπειρο σύνολο, είναι πιο ψημένη στις απαιτήσεις της κατηγορίας και πραγματικά αναρωτιέμαι αν δεν πάρει αυτό το ματς ποιο θα πάρει. Ασος.

Ντάλκουρντ – Τρέλεμποργκ

Μετά από τέσσερις ήττες η Ντάλκουρντ δείχνει να ανακάμπτει παίρνοντας τέσσερις βαθμούς στα κολλητά ματς με Μάλμε και Μπρομαποϊκάρνα. Μάλιστα κόντρα στη δεύτερη πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση επικρατώντας με 3-0. Απέδειξε ότι μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους για την επιβίωση. Η Τρέλεμποργκ ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 από την ΑΪΚ χάνοντας δεύτερο σερί ματς εύκολα. Παράλληλα έφτασε τα τέσσερα κολλητά goal/goal. Τα τρία πιο πρόσφατα συνοδεύτηκαν από over. Ένα διπλό στις πέντε φετινές της εξόδους. Πέρσι ηττήθηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο με το βαρύ 3-0. Οι αποδόσεις του άσου υπερτιμούν τη γηπεδούχο και με κάνουν να τον απορρίψω. Προτιμότερο το goal/goal, σε ένα ματς μεταξύ δύο κακών αμυνών.

Γκέτεμποργκ – Ερεμπρο

Αυτή δεν είναι η Γκέτεμποργκ που ξέραμε. Σκιά του εαυτού της χάνει από τους πάντες και οδεύει ολοταχώς προς την επικίνδυνη ζώνη., Πέντε ματς δίχως νίκη με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Πιο πρόσφατο το 1-3 από την Κάλμαρ. Εχει δεχτεί οχτώ γκολ στην τελευταία τριάδα αγώνων της. Τρία goal/goal στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα της Ερεμπρο. Δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια της. Πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-2 από την Ελφσμποργκ. Τεράστια απογοήτευση, αφού η αναμέτρηση χάθηκε μέσα από τα χέρια της. Προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχε τρεις κλασικές και δοκάρι για να δεχτεί δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο από το πουθενά. Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Δεν αποκλείω να δούμε ακόμα ένα απόψε, ενώ εξίσου πιθανό είναι και το goal/goal, λόγω της κάκιστης ανασταλτικής λειτουργίας των δύο ομάδων.

Σε ενδιαφέρει