Γουίμπλεντον: Πολύωρα ματς ελέω σερβίς

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το φετινό Γουίμπλεντον στα γήπεδα του Λονδίνου και έχουμε φτάσει στους «64».
Γουίμπλεντον: Πολύωρα ματς ελέω σερβίς

Η πρώτη επιλογή για απόψε έρχεται από τη μάχη του Κάρλοβιτς με τον Στρουφ. Αναμέτρηση μεταξύ δύο παικτών με εξαιρετικό σερβίς.

Καλά για τον Κάρλοβιτς τα έχουμε ξαναγράψει. Ο τύπος διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα σερβίς στον κόσμο, αλλά συνάμα παραμένει και ένας από τους πιο άτεχνους τενίστες της διοργάνωσης. Σε θέση άμυνας είναι επιεικώς απαράδεκτος. Ο Στρουφ μπορεί να μην διαθέτει τις ταχύτητες που μπορεί να πιάσει το σερβίς του αντιπάλου του, αλλά κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα και υπερτερεί τεχνικά. Θεωρώ δεδομένο ότι θα δούμε τουλάχιστον ένα τάι μπρέικ στην αναμέτρηση. Επίσης θα μου προκαλέσει τρομερή εντύπωση αν ο αγώνας δεν κριθεί στα τέσσερα ή ακόμα και πέντε σετ. Υπό αυτές τις συνθήκες το over 43,5 στα γκέιμς δείχνει ξεκάθαρο, αλλά πέραν τούτου μου αρέσει πάρα πολύ και το χάντικαπ των 2,5 γκέιμ υπέρ του Γερμανού αφού πιστεύω πως ο Κάρλοβιτς δεν θα κατορθώσει να κάνει μπρέικ στο παιχνίδι.

Τα μεγαλύτερα ονόματα του τένις βρίσκονται στο Λονδίνο και προσφέρουν πλούσιο θέαμα και οριακά ματς στο φετινό Γουίμπλεντον 

Επόμενη στάση η αναμέτρηση του Ισνερ με τον Μπέμελμανς. Ξεκάθαρο φαβορί ο Αμερικανός, ο οποίος σε επιφάνεια χόρτου και πλαστική ξέρει να φτάνει σε προσωπικές υπερβάσεις λόγω του πανίσχυρου σερβίς που διαθέτει. Βρίσκεται στο Νο 10 της κατάταξης και ήδη απέκλεισε τον Μάντεν στον προηγούμενο γύρο με 3-0. Βέβαια, στα πρώτα δύο σετ δεινοπάθησε, αφού δυσκολεύεται να κάνει μπρέικ. Ο Μπέμελμανς είναι ποιοτικός τενίστας και στηρίζεται περισσότερο στην σωστή τοποθέτηση της μπάλας παρά στη δύναμη. Ρισκάρει αρκετά στα όρια των γραμμών και αν του  βγει το παιχνίδι μπορεί να αγχώσει τον αντίπαλό του. Ηδη κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Στιβ Τζόνσον με 3-2 στον προηγούμενο γύρο αποδεικνύοντας πως και σε επίπεδο φυσικής κατάσταση βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Εχω ικανό τον Βέλγο να ζορίσει τον αντίπαλό του και να πάρει τουλάχιστον ένα σετ οδηγώντας τη μάχη στο over 38,5 γκέιμς.

Επιλογές

ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ – ΣΤΡΟΥΦ   Over 43,5 (1.75)

ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ – ΣΤΡΟΥΦ (+2,5 γκέιμς)        2 (1.75)

ΙΣΝΕΡ – ΜΠΕΜΕΛΜΑΝΣ               Over 38,5 γκέιμς (1.70)

Σε ενδιαφέρει