Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ: Παιχνίδι έδρας στο Οσλο

Να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θέλει η Βαλερένγκα υποδεχόμενη την ασταθή Μπόντο Γκλιμτ.
bdffadefeff

Με την αναμέτρηση της Βαλερένγκα κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ στο Ιντίλιτι του Οσλο ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Νορβηγία.

Τα προγνωστικά μου

Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ: 1 (1.85)

Ανάλυση

Δεν κατάφερε να βάλει φρένο στη Ρόζενμποργκ και μοιραία ηττήθηκε με 3-0 η Βαλερένγκα. Μάλιστα πρέπει να λέει κι ευχαριστώ που η αντίπαλός της κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος. Εντός έδρας μεταμορφώνεται με μόλις μία ήττα σε έξι αγώνες. Μετράει επτά διαδοχικά no goal. Στις τέσσερις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Μπόντο Γκλιμτ έφερε ισάριθμα goal/goal.

Οριακή μάχη στο Οσλο με αμέτρητα ειδικά και ελκυστικές αποδόσεις 

Οι φιλοξενούμενοι με μόλις τρεις νίκες σε 14 αγωνιστικές δικαίως βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πάντως άμεσα δεν κινδυνεύουν ακόμα. Παθητικό ποδόσφαιρο εκτός έδρας με μία νίκη σε επτά αγώνες και 6 under. Προβλέψιμοι όσο δεν πάει όταν φεύγουν από το σπίτι τους. Πάντως συμπλήρωσαν τρία ματς δίχως ήττα μαζεύοντας πέντε βαθμούς με Ρανχάιμ, Στάμπεκ και Σάντεφιορντ. Το ότι έμειναν στο 0-0 με την τελευταία, που παραμένει ουραγός και καταϊδρωμένη φανερώνει ξεκάθαρα το επιθετικό τους πρόβλημα.

Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ανώτερο σύνολο και στο σπίτι τους μεταμορφώνονται. Θα πρέπει να βρουν λύσεις στο ταμπούρι της Μπόντο. Η λογική και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί σε ένα κλειστό ματς. Η Βαλερένγκα έχω την αίσθηση πως στο τέλος θα βρει το γκολ που θα την οδηγήσει στο τρίποντο. Ασος οριακά αποδεκτός.

Σε ενδιαφέρει