Α’ Φινλανδίας: Γκολ στο Ελσίνκι, ισορροπία στο Λάχτι

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση της Βεϊκαουσγλίγκα.
HJK

Ξεχωρίζει η σύγκρουση της πρωταθλήτριας Ελσίνκι με την «ανεβασμένη» Βάασα.

Ανάλυση

Ελσίνκι – Βάασα

Η Ελσίνκι έχει εδραιωθεί πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική απέφυγε στο τσακ την πρώτης της εκτός έδρας ήττα. Κι αυτό γιατί ισοφάρισε σε 2-2 την Κουόπιο στο 90ο λεπτό. Η Βάασα από την άλλη βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και εσχάτως έχει έφεση στο σκοράρισμα. Γι΄ αυτό θα επιλέξω το OVER 2.5 σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ποιο ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος θα γίνει η έκπληξη;

Λάχτι – Κουόπιο

Αήττητη στην έδρα της η Λάχτι (3 νίκες και 3 ισοπαλίες) φέτος πορεύεται με «όπλο» την σωστή αμυντική της λειτουργία και βρίσκεται στην 4η θέση. Μία θέση πιο πάνω βρίσκεται η Κουόπιο, η οποία σε επτά εξόδους έχει πάρει τέσσερις νίκες, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Πρόκειται για μία εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση που είναι πολύ πιθανό να λήξει χωρίς νικητή: Χ.

Μάριεχαμν – Κέμι

Αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που προσπαθούν να απομακρυνθούν από την ουρά της βαθμολογίας. Αμφότερες παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοσή τους. Η Κέμι είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία (δύο νίκες, 4 ήττες) και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η γηπεδούχος ομάδα από την άλλη είναι ντεφορμέ (5 ήττες μία ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς) και γι’ αυτό θα πάω με την ισοπαλία σε αυτό τον αγώνα: Χ.

Σε ενδιαφέρει