MLS: Παιχνίδια με γκολ σε Κολόμπους και Νέα Υόρκη

Αρκετές αναμετρήσεις του Major League Soccer των ΗΠΑ πραγματοποιούνται τα ξημερώματα της Πέμπτης.
MLS: Παιχνίδια με γκολ σε Κολόμπους και Νέα Υόρκη

Ξεχωρίζει η σύγκρουση του Κολόμπους με την πρωτοπόρο Ατλάντα, η οποία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ανάλυση

Στο ματς Κολόμπους – Ατλάντα Γιουν. θα πάω με το OVER 3.5 γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι στα εντός έδρας ματς σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Η πρωτοπόρος του MLS Ατλάντα εξάλλου αναμένεται να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ κόντρα στη Κολόμπους. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στα έξι από επτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς τους, ενώ απόψε θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τραυματιών Γκάρζα και Μακάν.

Σε ποιο ματς του MLS των ΗΠΑ θα σκάσει η «μπόμπα»;  

Στην αναμέτρηση Μόντρεαλ – Ορλάντο φαίνεται να έχει αξία το Under 2.5, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Χωρίς ισοπαλία έως τώρα στο πρωτάθλημα το Μόντρεαλ σε 15 ματς έχει υποστεί 11 ήττες, ενώ νίκησε τέσσερις φορές. Από την άλλη το Ορλάντο αποδυναμώνεται αισθητά εκτός έδρας, όπου επίσης δεν έχει ακόμη ισοπαλία. Αμφότερες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση (1 νίκη, 5 ήττες στα τελευταία έξι), ενώ το Μόντρεαλ έχει πρόβλημα και στο σκοράρισμα, αφού στα έξι τελευταία ματς σημείωσε μόλις ένα γκολ.

Στη αναμέτρηση της Νέας Υόρκης με το Σιάτλ ο «άσος» σε συνδυασμό με το OVER 2,5 αποτελεί μία καλή επιλογή. Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι είναι πανίσχυροι φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια τους, ενώ το Σιάτλ χάνει τη δύναμή του όταν απομακρύνεται από το γήπεδό του. Σημειωτέον ότι η Νέα Υόρκη σκοράρει με ευκολία μπροστά στο κοινό της, αφού σε έξι αγώνες έχει πετύχει 15 τέρματα.

Ακολούθως στο Κολοράντο – Σικάγο οι γηπεδούχοι προέρχονται από έξι σερί ήττες και συνεπώς βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Το Σικάγο από την άλλη παρουσιάζεται μαχητικό σε όλα τα παιχνίδια κι έτσι θα επιλέξω το 2 draw no bet (DNB).

Στο Σαν Χοσέ – Νιου Ίνγκλαντ, οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, καθώς φέτος έχουν δείξει ότι διαθέτουν καλύτερο σύνολο. Το Σαν Χοσέ στην έδρα του μετρά τέσσερις ήττες σε έξι ματς, ενώ από την άλλη η Νιου Ίνγκλαντ σε έξι εξόδους έως τώρα πήρε τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Πιο ασφαλής επιλογή η ισοπαλία σε αυτό το ματς, αφού με «όπλο» την έδρα το Σαν Χοσέ αναμένεται να δυσκολέψει τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Σε ενδιαφέρει