Α’ Ιρλανδίας: Ισχυρές έδρες και παράδοση «δείχνουν» το δρόμο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του ιρλανδικού πρωταθλήματος.
Α’ Ιρλανδίας: Ισχυρές έδρες και παράδοση «δείχνουν» το δρόμο

Στο πιο σημαντικό ματς η Ντάνταλκ υποδέχεται τη Λίμερικ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους.

Ανάλυση

Ντάνταλκ – Λίμερικ

Η Ντάνταλκ παραμένει αήττητη στην έδρα της και θέλει νίκη για να προσπεράσει την Κορκ στην κορυφή της βαθμολογίας. Με αντίπαλο τη Λίμερικ έχει εξαιρετική παράδοση. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους μάχονται για την  αποφυγή του υποβιβασμού και το αξιοσημείωτο στη φετινή τους πορεία είναι ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις μακριά απ’ το γήπεδό τους. Απόψε ωστόσο, έχουν απέναντί τους την καλύτερη ομάδα της χώρας και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα: 1 & G/G.

Μποέμιανς – Ντέρι Σίτι

Εξαιρετικά ασταθής παρουσιάζεται στην έδρα της η Μποέμιανς,  εκεί όπου σε 10 ματς έχει πετύχει μόλις 10 γκολ. Η Ντέρι Σίτι από την άλλη μακριά από το γήπεδό χάνει τη δύναμή και ενδεικτικό είναι ότι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διατηρούν εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Μποέμιανς, ενώ προέρχονται από έξι σερί OVER 2,5. Γι΄ αυτό θα επιλέξω τα γκολ σε αυτή τη αναμέτρηση: OVER 2.5.

Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς

Πανίσχυρη στην έδρα της Γουέρτφορντ χάρη σ’ αυτήν βρίσκεται ουσιαστικά στην 3η θέση. Έξι βαθμούς πιο πίσω της βρίσκεται η Σεντ Πάτρικς, η οποία στα πρόσφατα παιχνίδια της έχει έφεση στο N/G και στο UNDER 2.5. Κι αυτό διότι εκτός έδρας σκοράρει με δυσκολία (6 γκολ σε 11 αγώνες) γεγονός που σίγουρα γέρνει την πλάστιγγα προς την πλευρά των γηπεδούχων. Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι η Γουότερφορντ αγνοεί την ήττα στα 14 από 15 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα. Συνεπώς θα πάω με τον «άσο» σε αυτό τον αγώνα.

Σε ενδιαφέρει