Α’ Φινλανδίας: Ισορροπία και αμυντικές αδυναμίες

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης του φινλανδικού πρωταθλήματος.
Α’ Φινλανδίας: Ισορροπία και αμυντικές αδυναμίες

Στο πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας η Χόνκα υποδέχεται την φετινή έκπληξη, Ίλβες.

Ανάλυση

Χόνκα – Ίλβες

Η Χόνκα ναι μεν ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την πρωταθλήτρια Ελσίνκι, όμως πάλεψε όσο δεν πάει το παιχνίδι και απέδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόπιστο σύνολο. Στην έδρα της παραμένει αήττητη εδώ και 21 αγώνες και θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί στο «κάστρο» της. Σήμερα, όμως θα έχει δύσκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει μία φορμαρισμένη ομάδα (δύο σερί νίκες, τρία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ), η οποία πρόσφατα δείχνει να έχει έφεση στα under 2.5 γκολ. Συνεπώς θα επιλέξω την ισοπαλία σε αυτή την αναμέτρηση: Χ.

Χόνκα ή Ίλβες; Ποια από τις δύο θα διατηρήσει την επαφή με τα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας;  

Κέμι – Λάχτι

Η ουραγός Κέμι προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Κουόπιο και τώρα θέλει να σπάσει το ρόδι και στην έδρα της. Η Λάχτι, ωστόσο, είναι «σκληροτράχηλη» ομάδα (διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος) και δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Μάλιστα μετά το πρόσφατο «στραβοπάτημά» τους οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο να επανέλθουν στις νίκες για να παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας. No Bet.

Μάριεχαμν – Ίντερ Τούρκου

Οι γηπεδούχοι έχουν υπέρ τους της πρόσφατη παράδοση, η οποία άλλωστε «δείχνει» OVER 2,5 γκολ. Η Μάριεχαμν προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη και σήμερα θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Ίντερ Τούρκου από την άλλη παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά και ενδεικτικό είναι ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το OVER 2.5 γκολ. Άρα, θα επιλέξω το OVER 2.5 σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει