Α’ Φινλανδίας: Ισχυροί φιλοξενούμενοι απειλούν τα αντίπαλα δίχτυα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα του φινλανδικού πρωταθλήματος.
Α’ Φινλανδίας: Ισχυροί φιλοξενούμενοι απειλούν τα αντίπαλα δίχτυα

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας η Ροβανιέμι υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ελσίνκι.

Ανάλυση

Ροβανιέμι – Ελσίνκι

Η Ροβανιέμι μετά την καλή αρχή που έκανε στο πρωτάθλημα «ξεφούσκωσε» και σήμερα κοντράρεται με την φορμαρισμένη πρωταθλήτρια Ελσίνκι. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους Κουατέ και Αγκνάλντο. Η Ελσίνκι από την άλλη παραμένει αήττητη στις εξόδους της και κόντρα στη Ροβανιέμι έχει καλή παράδοση. Έτσι, και επειδή το «διπλό» είναι σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις θα επιλέξω το OVER 2,5 γκολ που μπορεί να επιβεβαιωθεί με βάση τις καλές επιθετικές γραμμές που διαθέτουν και οι δύο ομάδες.

Τούρκου – Κουόπιο

Χωρίς νίκη στην έδρα της παραμένει η Τούρκου, ενώ η Κουόπιο από την άλλη σε έξι εξόδους δεν έχει καμία ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση και ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία τρία ματς τους δεν κατάφεραν ούτε να σκοράρουν. Η Κουόπιο από την άλλη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Έτσι, θα επιλέξω το «διπλό» σε αυτή την αναμέτρηση.

Βάασα – Σεϊναγιόεν

Τοπικό ντέρμπι. Η Βαασα παρουσιάζεται ασταθής όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, ενώ δεν είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους που διαθέτουν την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Πρόκειται για μια αμφίρροπη αναμέτρηση στην οποία η ισοπαλία αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο: Χ.

Σε ενδιαφέρει