Β’ Ιταλίας: Σε 90 λεπτά μια κατηγορία

Επαναληπτικός αγώνας μπαράζ υποβιβασμού στη Β’ Ιταλίας ανάμεσα στην Ασκολι και την Εντέλα. Ο πρώτος βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Β’ Ιταλίας: Σε 90 λεπτά μια κατηγορία

Στα πλέι άουτ της Β’ Ιταλίας δεν υπάρχει παράταση. Σε περίπτωση όμοιου αποτελέσματος με αυτό του πρώτου αγώνα σώζεται η Ασκολι που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ψηλότερα από την Εντέλα.

Τα προγνωστικά μου

Ασκολι – Βίρτους Εντέλα: Under 2 (2.22)

Ανάλυση

Η Ασκολι έχασε την απευθείας παραμονή για δύο βαθμούς και πλέον είναι αναγκασμένη να παίξει την επιβίωση στα διπλά ματς με την Εντέλα. Το πρώτο βήμα έγινε φεύγοντας από την έδρα της αντιπάλου της με το 0-0. Πέμπτη ισοπαλία στα έξι τελευταία και πέμπτο διαδοχικό under. Αξίζει να σημειωθεί πως απόψε παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού πέραν της νίκης σώζεται ακόμα και στην περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίες λόγω του ότι τερμάτισε ψηλότερα από την αντίπαλό της. Λείπουν οι Καρπάνι, Μπουτσεγκόλι και ο αμυντικός Κερουμπίν.

 

Η Εντέλα δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου της στον πρώτο αγώνα μένοντας στο 0-0 και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Χρειάζεται μόνο νίκη απόψε. Οδηγός το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου όπου κόντρα στη Νοβάρα χρειαζόταν μόνο διπλό και το πήρε γλιτώνοντας τον απευθείας υποβιβασμό. Συμπλήρωσε έξι διαδοχικά ματς με σύνολο τερμάτων «0-1». Εννιά no goal στα δέκα πιο πρόσφατα. Οδηγεί ξεκάθαρα τα παιχνίδια της στο όριο του εντός γκολ. Δεν υπολογίζονται Νιτζέτο, Ντιαό και Λούπι σε κέντρο και επίθεση.

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες έχουν συγκρουστεί ήδη τρεις φορές στη σεζόν και έχουν φέρει ισάριθμες ισοπαλίες με under. Δύο φορές 1-1 και μία 0-0 στον πρώτο αγώνα μπαράζ. Εφόσον παίζεται σε 90 λεπτά η ύπαρξή τους περιμένω εκ νέου να πάει η κλωτσιά σύννεφο και ο νικητής να βγει με το ζόρι στο γκολ. Πέραν του «Χ» στο πρώτο 45λεπτο θα επιλέξω για μεγαλύτερη ασφάλεια και το under 2, το οποίο σε περίπτωση που σημειωθούν δύο γκολ μας επιστρέφει πίσω το ποντάρισμά μας.

Σε ενδιαφέρει