Φούτμπολ Λιγκ: «Σφαγή» για την αποφυγή του υποβιβασμού

Πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
ofi sparti

Με την μάχη για την άνοδο να έχει κριθεί εδώ και καιρό το ενδιαφέρον στρέφεται στην ουρά, όπου Αιγινιακός, Αν. Καρδίτσας και Σπάρτη παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ανάλυση

ΟΦΗ – Σπάρτη

Ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος εδώ και 20 αγώνες και σήμερα οι οπαδοί του έχουν ετοιμάσει φιέστα ανόδου στο Γεντί Κουλέ. Οι καιρός αναμένεται βροχερός, ενώ ο προπονητής των Κρητικών πιθανώς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Πολλά τα προβλήματα για τη Σπάρτη που προέρχεται από διασυρμό από τη Δόξα Δράμας. Έτσι, σήμερα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Αν. Καρδίτσας για να μην υποβιβαστεί. Ωστόσο, πολλοί παίκτες της έχουν ήδη αποχωρήσει με αποτέλεσμα η αποστολή της για το σημερινό ματς να συμπληρωθεί με ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων. Συνεπώς, δύσκολα θα αποφύγει μια νέα συντριβή.

Σε ποιο ματς θα σκάσει η «μπόμπα» στο φινάλε της Φούτμπολ Λιγκ;

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης

Με βροχερό καιρό θα διεξαχθεί πιθανότατα το σημερινό ματς στην Καρδίτσα. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη απέναντι στον αδιάφορο Άρη. Μετά τη νέα τιμωρία της η Καρδίτσα χρειάζεται σήμερα καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αιγινιακό για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το καλό για την αναγέννηση είναι ότι υπερτερεί σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Επιστρέφει ο αμυντικός Βατουσιάδης για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι όμως θα στερηθούν τις υπηρεσίες πέντε βασικών τους παικτών. Ωστόσο κι ο Άρης που έχει εξασφαλίσει την άνοδο θα παραταχθεί στο ματς χωρίς επτά βασικούς του παίκτες. Λόγω κινήτρου οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη: 1.

Αιγινιακός – Παναχαϊκή

Ο Αιγινιακός με ισοπαλία εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο σώνεται ακόμη και με ήττα αν την ίδια ώρα ηττηθεί μία εκ των Αν. Καρδίτσας ή Σπάρτη. Η Παναχαϊκή, από την άλλη είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως, σε όλα τα παιχνίδια της παρουσιάζεται μαχητική. Προέρχεται από νίκη με 4-1 κόντρα στην Καρδίτσα. Λόγω κινήτρου οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, όμως η ποιοτική ανωτερότητα της Παναχαϊκής με οδηγεί στην ισοπαλία: Χ.

Πανσερραϊκός – Δόξα Δράμας

Αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά, αλλά τοπικό ντέρμπι. Ο Πανσερραϊκός παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τον υποβιβασμό παρουσιάζεται μαχητικός στα παιχνίδια του. Με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Δόξα Δράμας, όμως θα έχει δύσκολο έργο. Οι Δραμινοί παραμένουν έξι ματς αήττητοι, αλλά πάνε στις Σέρρες χωρίς τους Μπαϊκαρά, Ντιμιτρόφσκι, Μαρκόπουλο, Κάσες και Τζόκιτς. No bet.

Το ματς Απόλλων Λάρισας – ΑΕ Καραϊσκάκης είναι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά και γι’ αυτό θα επιλέξω το G/G που μπορεί να επιβεβαιωθεί με βάση την εικόνα των δύο ομάδων φέτος.

Σε ενδιαφέρει