Α’ Σουηδίας: Προβάδισμα η Γκέτεμποργκ και τα…γκολ

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το αγωνιστικό πρόγραμμα του σουηδικού πρωταθλήματος.
Α’ Σουηδίας: Προβάδισμα η Γκέτεμποργκ και τα…γκολ

Ξεχωρίζει η σύγκρουση Κάλμαρ – Χάμαρμπι, στην οποία η πρωτοπόρος ομάδα καλείται να αποδείξει ό,τι όντως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ανάλυση

Κάλμαρ – Χάμαρμπι

Η Κάλμαρ μετρά τέσσερα OVER 2,5 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα (3 νίκες – μία ισοπαλία), ωστόσο σήμερα αντιμετωπίζουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Ειδικότερα, εκτός μάχης έχουν τεθεί ο μέσος Σέντερκβιστ, ο Ελμ (2/0), αλλά και ο καλός μεσοπειθετικός Σαχπεκίδης. Η Χάμαρμπι προέρχεται από ήττα από την ΑΙΚ, όμως παραμένει στην κορυφή, αλλά και αήττητη στις εξόδους της. Σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αμυντικού Σάντμπεργκ, αλλά και του αρχηγού της, Μπακιρτσίογλου. Αναμέτρηση μεταξύ δύο καλών ομάδων, οι οποίες θέλουν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα. Πιθανό το OVER 2,5 γκολ.

Θα αποδράσει αλώβητη η Χάμαρμπι από την έδρα της Κάλμαρ ή υποχρεωθεί στην πρώτη της εκτός έδρας ήττα;

Σούντσβαλ  – Γκέτεμποργκ

Η Σούντσβαλ προέρχεται από δύο σερί ήττες και με αντίπαλο τη Γκέτεμποργκ έχει κακή παράδοση (χωρίς νίκη από το 2014). Σήμερα δεν θα έχει μάλιστα και τους Σεμά και Ομέγιε, όμως επιστρέφει ο μέσος Σάνγκρα. Η Γκέτεμποργκ από τη μεριά της μετρά 7 g/g στα τελευταία δέκα παιχνίδια της. Στη έδρα της Σούντσβαλ, όμως με «όπλο» την παράδοση μπορεί να πάρει τη νίκη: 2.

Μπρομαποϊκάρνα – Έρεμπρο

Η νεοφώτιστη Μπρομαποϊκάρνα δίνει μάχη για να απομακρυνθεί από τις  χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και στηρίζεται κυρίως στην έδρα της για να το κάνει. Σήμερα πάντως καλείται να αντιμετωπίσει μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα όμως η Έρεμπρο. Η τελευταία, ωστόσο δεν θα έχει τους τιμωρημένους Μάτερσον και Γκέρζιτς. Η γηπεδούχος ομάδα στην έδρα της είναι μια του ύψους μια του βάθους, οπότε θα πάω με το OVER 2,5 γκολ σε αυτό τον αγώνα.

Έλφσμποργκ – Τρέλεμποργκ

Η Έλφσμποργκ προέρχεται από τέσσερα over στα τελευταία έξι ματς και θέλει να πάρει την πρώτη νίκη στην έδρα της. Δεν θα έχει όμως τον αμυντικό Γιόνσον. Η Τρέλεμποργκ από την άλλη  αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της και έχει ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Σήμερα πάντως, δύσκολα θα αποφύγει την ήττα: 1.

Σίριους – Τζουγκάρντεν

Η Σίριους είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και στην έδρα της σε τέσσερα ματς μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Με αντίπαλο την κυπελλούχο Τζουγκάρντεν θα έχει δύσκολο έργο.  Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, δεν θα έχουν τον αμυντικό Όλσον και τους μέσους Ούλβεσταντ και Ραντέτινατς. Η Τζουγκάρντεν έχει προβάδισμα για τη νίκη και αν παίξει όπως στα τελευταία παιχνίδια της μπορεί να την παρει: 2.

Σε ενδιαφέρει