Βοστώνη – Κλίβελαντ: Φάτσα με το πρώτο ματς μπολ πρόκρισης

Στην απόλυτη ισορροπία βρίσκεται η οριακή σειρά ανάμεσα σε Βοστώνη και Κλίβελαντ, με τις δύο ομάδες να υπερασπίζονται τις έδρες τους.
Cleveland Cavaliers vs

Πέμπτο παιχνίδι για τα πλέι οφ ανάμεσα σε Σέλτικς και Καβαλίερς και τρίτο στη Βοστώνη.

Τα προγνωστικά μου

Βοστώνη – Κλίβελαντ: 2 (2.00)

Ανάλυση

Απέβαλλε το άγχος της η Βοστώνη κάνοντας το 2-0 σειρά με το Κλίβελαντ εντός έδρας, αλλά δεν ήρθε το μπρέικ σε κανένα από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Ετσι τους λούζει κρύος ιδρώτας απόψε, αφού έδειξαν να έχουν αδυναμίες στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, όπου ηττήθηκαν με 111-102. Σταθερά σε διψήφιο οι αγριεμένοι Μπράουν, Ρόζιερ και Χόρβορντ, αλλά σε μια τόσο απαιτητική σειρά χρειάζεται και το απαιτούμενο βάθος πάγκου, σημείο που υστερούν.

Ποια εκ των δύο ομάδων θα καταφέρει να φτάσει σε ματς μπολ πρόκρισης;

Με τον Λεμπρόν να οργιάζει σταματώντας στους 44 πόντους το Κλίβελαντ ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 υπερασπίζοντας την έδρα του και πάλι. Το φοβερό και τρομερό Αμερικανό φόργουορντ ακολούθησε ο Κόρβερ με 14 πόντους και ο Τόμπσον με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στόχος το πολυπόθητο μπρέικ απόψε. Υπερτερούν στη ρακέτα οι Καβαλίερς και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στο ζωγραφιστό.

Εκτίμηση

Για μένα το δύσκολο κομμάτι έγινε για το Κλίβελαν, αφού το άγχος του εις βάρος του 2-0 δεν λύγισε τους παίκτες. Πλέον, η πίεση μεταφέρεται στους Σέλτικς, τους οποίους δεν έχω ικανούς για τρίτη κολλητή εντός έδρας νίκη στα πλέι οφ κόντρα στον Λεμπρόν και την παρέα του.

Σε ενδιαφέρει