Μπαΐα – Μπλούμινγκ: Mε σύμμαχο την παράδοση οι Βραζιλιάνοι

Έτοιμη να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μπλούμινγκ είναι η Μπαΐα.
bloo bah

Η Μπαΐα (Βραζιλία) υποδέχεται απόψε την Μπλούμινγκ (Βολιβία) για τον επαναληπτικό αγώνα της πρώτης φάσης του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα 1-0 από το πρώτο ματς. Οι Βολιβιανοί… βραχυκυκλώνουν όποτε επισκέπτονται βραζιλιάνικες έδρες, οπότε αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Σε περίπτωση ισοπαλίας του σκορ του πρώτου αγώνα (ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ) δεν έχει παράταση, αλλά κατευθείαν ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Μπαΐα – Μπλούμινγκ : 2-3 goals (1,97)

Ανάλυση

Από μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Μπαΐα, η οποία δυσκολεύεται πολύ τον τελευταίο καιρό. Στο πρωτάθλημα, το περασμένο Σάββατο γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Παλμέιρας, με το σκορ να κλείνει από το πρώτο ημίχρονο. Για αυτόν το λόγο, μόλις η αποστολή επέστρεψε στο Σαλβαδόρ, οι οργανωμένοι οπαδοί τους είπαν… δυο λογάκια. Διαθέσιμος είναι στο σημερινό ματς ο αμυντικός χαδ Έλτον, όμως εκτός θα μείνουν ο φορ Ζούνιο, ο χαφ Αντόνιο και στόπερ Μπεσάο. Με 4-5-1 θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι, έχοντας για αιχμή του δόρατος τον Ζούνιορ Μπρουμάδο.

Μπαΐα – Μπλούμινγκ με αποδόσεις που συμφέρουν! 

Η Μπλούμινγκ, από τη μεριά της, κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο ματς δίκαια με 1-0, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η Μπαΐα κατέβασε ενδεκάδα με πολλές αλλαγές. Τώρα, θα πάει στη Βραζιλία για να υπερασπιστεί αυτό το αβαντάζ, όμως είναι μία χώρα που γνωρίζει μόνο ήττες, όσες φορές την έχει επισκεφτεί. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Έρβιν Σάντσες μπορεί να πήρε μέρος στα play off του απερτούρα, όμως αποκλείστηκε από τη Χόρχε Βίλστερμαν με δύο ήττες (3-0, 1-3) στον πρώτο γύρο. Μοναδικό ερωτηματικό για απόψε αποτελεί η συμμετοχή του γκολκίπερ Ούγκο Σουάρες, ενώ υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στους Μπάργκας και Βάκα, για το ποιος θα ξεκινήσει στο πλευρό του Περέιρα στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπαΐα (4-5-1)

Άντερσον
Παραΐμπα
Τιάγκο
Λούκας Φονσέκα
Ζοάο Πέδρο
Έλτον
Έντσον
Ζε Ραφαέλ
Βινίσιους
Έλμπερ
Ζούνιορ Μπρουμάδο

Μπλούμινγκ (4-4-2)

Κορντάνο
Κοΐμπρα
Κορία
Ντε Μιράντα
Σαγκρέδο
Αράνο
Λατόρε
Βάργκας
Χοσελίτο Βάκα
Μπάργκας (Λεονάρντο Βάκα)
Περέιρα

Εκτίμηση

Καλύτερη ομάδα είναι η Μπαΐα, όμως αν δει ότι έχει σκορ πρόκρισης δε θα… σκοτωθεί κιόλας. Το λογικό εύρος τερμάτων θα είναι μέσα στο παιχνίδι μας. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει