Α’ Σουηδίας: Δύσκολη έξοδος για την αήττητη ΑΙΚ

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα του σουηδικού πρωταθλήματος.
Α’ Σουηδίας: Δύσκολη έξοδος για την αήττητη ΑΙΚ

Η Χάκεν υποδέχεται την ΑΙΚ Στοκχόλμης, ενώ η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος Έστερσουντ κοντράρεται με τη Σίριους.

Ανάλυση

Χάκεν – ΑΙΚ Στοκχόλμης

Η Χάκεν προέρχεται από ήττα από τη Μάλμε, ωστόσο στην έδρα της παραμένει αήττητη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα θέλει νίκη για να παραμείνει στα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, ωστόσο θα της λείψουν οι Ογιάλα και Ελ Καμπίρ. Η ΑΙΚ από την άλλη πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα και χαρακτηριστικό είναι ότι παραμένει αήττητη μετά από δέκα αγώνες (6 νίκες, 4 ισοπαλίες). Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μακράν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και γι’ αυτό αναμένεται να αποτελέσουν ένα δύσκολο αντίπαλο. Εκτός μάχης για την ΑΙΚ ο αμυντικός Μιλόσεβιτς και ο μέσος Λούντστρομ. Αναμέτρηση μεταξύ δύο καλών ομάδων η οποία είναι πιθανό να λήξει ισόπαλη: Χ.

Νόρκεπινγκ – Σούντσβαλ

Η Νόρκεπινγκ είναι πανίσχυρη στην έδρα της βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και την ευνοεί και η πρόσφατη παράδοση. Η Σούντσβαλ από την άλλη είναι ασταθής στην απόδοσή της έως τώρα, ωστόσο σκοράρει και δέχεται εύκολα τέρματα. Γι’ αυτό το λόγο σε αυτό το ματς θα επιλέξω το G/G & OVER 2,5. Άλλωστε στην πλειονότητα των πρόσφατων αγώνων και των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε το G/G.

Έστερσουντ – Σίριους

Η Έστερσουντ έχει καλύτερες επιδόσεις στις εξόδους της παρά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Ενδεικτικό είναι ότι σε τέσσερα ματς εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη και έχει σημειώσει συνολικά δύο γκολ. Η ντεφορμέ Σίριους από την άλλη προέρχεται από τρεις ήττες σε ισάριθμες εξόδους και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ο «άσος» έχει το προβάδισμα, ωστόσο στις αποδόσεις που προσφέρεται δεν αξίζει το ρίσκο. Γι’ αυτό θα επιλέξω το OVER 2,5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει