Τζουργκάρντεν – Έρεμπρο: Θέλουν να χτίσουν σερί οι γηπεδούχοι

Η Τζουργκάρντεν με ανεβασμένη ψυχολογία κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να καταβάλει την αντίσταση της Νταλκούρντ, αλλά τώρα έχει πολύ πιο υψηλό εμπόδιο κόντρα στην Έρεμπρο.
Djurgarden

Με την αναμέτρηση της Τζουργκάρντεν κόντρα στην Έρεμπρο ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Allsvenskan, με τους γηπεδούχους μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, να στοχεύουν στη βαθμολογική τους άνοδο και στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν μείνει πίσω.

Τα προγνωστικά μου

Τζουργκάρντεν – Έρεμπρο: X2 (2.30)

Ανάλυση

Σε αντίθεση με τον τελικό Κυπέλλου, που εκεί εντυπωσίασε, για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Τζουργκάρντεν προβλημάτισε σε ακόμα μία περίπτωση. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά πήρε τη νίκη, κυρίως λόγω του ότι η Νταλκούρντ δεν είναι και κάτι το σπουδαίο. Τελική επικράτηση με 1 – 0, με το γκολ να σημειώνεται στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου. Αυτή ήταν μόλις η τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και η πρώτη έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, άρα η Τζουργκάρντεν πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Στο ντέρμπι των αήττητων, η Έρεμπρο αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εντός από τη Χάμαρμπι με 2 – 1, αν και είχε καταφέρει να προηγηθεί μόλις στο 13’. Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, που την ανάγκασε να χάσει μέτρα και δυνάμεις στο γήπεδο, ήταν η φάση του 38’, καθώς αποβλήθηκε ο Ιγκμποανανίκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 51’ και το 78’ τα γκολ της ανατροπής της Χάμαρμπι, που πάει με τα φρένα σπασμένα, έχοντας μόλις μία ισοπαλία. Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη της ήττα, δεν χαλάει την εξαιρετική της εικόνα.

Εκτίμηση

Δεν είναι δυνατόν η Τζουργκάρντεν να στηριχθεί σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Πέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου προβληματίζει με την απόδοσή της, κάτι που έγινε και με την αδύναμη Νταλκούρντ. Από την άλλη, η Έρεμπρο έχει μία ήττα κι αυτή από την εκπληκτική Χάμαρμπι και μάλιστα όσο το ματς ήταν 11vs11 ήταν μπροστά στο σκορ. Επιλογή μας το Χ2 που είναι σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Σε ενδιαφέρει