Έξετερ – Λίνκολν: Με στόχο τη διαδρομή στο Γουέμπλεϊ

Δεύτερος αγώνας ανάμεσα στην Έξετερ και τη Λίνκολν, με τον νικητή να κλείνει θέση για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ», για να διεκδικήσει την άνοδο στη League One.
Large

Συνεχίζονται οι μάχες στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας για τα play – off ανόδου και απόψε στο πλαίσιο της League 2, η Έξετερ υποδέχεται τη Λίνκολν στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα μετά το 0 – 0 της πρώτης αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

Έξετερ – Λίνκολν: 1 (2.80)

Ανάλυση

Στόχος επετεύχθη για την Έξετερ, αφού μπορεί να μην επικράτησε στην έδρα της Λίνκολν, αλλά πήρε το 0 – 0 σε μια αναμέτρηση, που μπορούσε με μεγάλη άνεση να στραβώσει. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν όντως καλύτερη και με λιγότερη πίεση σε σχέση με τους αντίπαλό της, αλλά στο δεύτερο μέρος κλείστηκε αμυντικά και θέλησε απλά να μην χάσει. Γλίτωσε χάρη στον τερματοφύλακά της και σε μία περίπτωση λόγω του δοκαριού, που στέρησε το γκολ από τη Λίνκολν. Μεγάλη φημολογία έχει ξεσπάσει για το μέλλον του προπονητή της ομάδας, Πολ Τίσντεϊλ, αφού θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, ενώ είναι μόλις 45 ετών. Μεγάλο όπλο η έδρα της, αφού τρέχει σερί 10 – 4 – 1.

 

Από την άλλη, η Λίνκολν φάνηκε «ψαρωμένη» στο πρώτο ματς και ιδιαίτερα αγχωμένη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού από τύχη δεν δέχθηκε γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες, ένα δοκάρι, αλλά το 0 – 0 έμεινε ως το επιμύθιο της αναμέτρησης. Εν όψει του αποψινού, πρέπει να βελτιωθεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, καθώς δεν ήταν το… φόρτε της. Το θετικό για την ίδια είναι μετρά επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών, που δεν μπόρεσαν να δώσουν το «παρών» στην πρώτη αναμέτρηση.

Εκτίμηση

Η Λίνκολν έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι. Η Έξετερ είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί μέσα στην έδρα της να εξασφαλίσει το εισιτήριο για να βρεθεί στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Σε ενδιαφέρει