Α’ Αργεντινής: Ποιος θα σταματήσει τη Ρίβερ;

Σε εκπληκτική κατάσταση η Ρίβερ Πλέιτ, που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κόπα Σουνταμερικάνα.
Α’ Αργεντινής: Ποιος θα σταματήσει τη Ρίβερ;

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής. Χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες Μπάνφιλντ και Τσακαρίτα, αφού αμφότερες δεν στοχεύουν σε κάτι, ματσάρα ανάμεσα σε Κολόν και Ρίβερ.

Ανάλυση

Μπάνφιλντ – Τσακαρίτα

Παρά το αρκούντως ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει, η Μπάνφιλντ πραγματοποίησε μια σχετικά αδιάφορη σεζόν, αφού πλέον δεν κυνηγάει τίποτα το πρωτάθλημα. Τελευταίο της ματς κόντρα στη Βελέζ, κόντρα στην οποία ηττήθηκε δίκαια με 1 – 0, χωρίς όμως το σκορ να δείχνει την πραγματική ανωτερότητα των γηπεδούχων. Στα τελευταία 6 παιχνίδια είχε μεν δύσκολο πρόγραμμα, αλλά σημείωσε μόλις μία νίκη και αυτή κόντρα στην εδώ και καιρό υποβιβασμένη, Ολίμπο Μπλάνκα. Βέβαια, από την άλλη, ούτε η Τσακαρίτα «στρίβει» ιδιαίτερα, καθώς στο… ντέρμπι των υποβιβασμένων στην έδρα της, ηττήθηκε από την Τεμπερλέι (1 – 2), εξαιτίας δύο κωμικών γκολ που έκανε δώρο ο τερματοφύλακάς της. Τρία σε σερί ματς με ήττα και μόλις ένα γκολ. Ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία, αλλά θεωρώ ότι επειδή πρόκειται για το τελευταίο εντός της Μπάνφιλντ θα προσπαθήσει να πετύχει και γκολ. Θα ρισκάρω με το συνδυαστικό 1 & OVER 2,5.

 

Ματσάρα στο Σάντα Φε ανάμεσα στην Κολόν και τη Ρίβερ Πλέιτ, καθώς αμφότερες θέλουν να εξασφαλίσουν συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι «μιγιονάριος» έχουν ελπίδες και για το Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τους ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Μπελγράνο με 1 – 0, δεχόμενοι το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 45’. Στη συνέχεια δεν μπόρεσαν τελικά να πετύχουν κάποιο τέρμα και έτσι διεκόπη το σερί δύο αγώνων με νίκη κόντρα σε Τσακαρίτα και Πατρονάτο. Σημαντική απώλεια για το παιχνίδι ο Κορέα που έχει 7 γκολ σε 11 εμφανίσεις. Από τη δική της πλευρά, η Ρίβερ είναι σε εξωφρενικά καλή κατάσταση, αφού μετράει 13 ματς αήττητη και 10 νίκες στα τελευταία 11 για όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα έχει  23 – 6, ενδεικτικό της εκπληκτικής αμυντικής της συμπεριφοράς. Μοναδικό ερωτηματικά η φρεσκάδα της ομάδας, αφού  την Παρασκευή έπαιξε στην Κολομβία κόντρα στη Σάντα Φε Μπογκοτά, επικρατώντας 1-0. Αυτή την περίοδο, ομάδες επιπέδου Κολόν, δεν μπορούν να κοντράρουν τη Ρίβερ. Θα ρισκάρω με το διπλό, παρά την κούραση της ομάδας του Γκαγιάρδο.

Σε ενδιαφέρει