Α’ Σκωτίας: Δύο «άσοι», μία ισοπαλία κι ένα over

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στη Σκωτία.
xibernian

Ξεχωρίζει ο αγώνας μεταξύ Αμπερντίν και Χιμπέρνιαν, οι οποίες ακολουθούν την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Ανάλυση

Αμπερντίν – Χιμπέρνιαν

Η Αμπερντίν σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και κόντρα στη Χιμπέρνιαν θέλει μόνο νίκη για να δείξει στην πράξη ποιος είναι το «αφεντικό» για τη δεύτερη θέση. Εντός έδρας είναι ισχυρή, ενώ στα τελευταία τρία ματς στο γήπεδό της μετρά ισάριθμες νίκες. Η Χιμπέρνιαν από την άλλη μετρά τέσσερις νίκες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες στα έξι τελευταία ματς. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ωστόσο τελικά θεωρώ πως η Αμπερντίν θα επικρατήσει: 1.

Θα νικήσει η Αμπερντίν ή θα της κάνει τη “ζημιά” μέσα στην έδρα της η Χιμπέρνιαν; Ζεις τη μαγεία του ποδοσφαίρου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Μάδεργουελ – Σεντ Τζόνσον

Αναμέτρηση μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους ήδη από την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ. Η Μάδεργουελ λόγω έδρας έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Η Σεντ Τζόνσον από την άλλη φέτος είναι αλλοπρόσαλλη στις εξόδους της. Έτσι θα επιλέξω το OVER 2,5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση. Εξάλλου το OVER 2,5 έχει επαληθευτεί στην πλειονότητα των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία.

Νταντί – Χάμιλτον

Ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες άκουσαν με ικανοποίηση τα νέα για τη χθεσινή ισοπαλία της Πάρτικ Θιστλ με την ουραγό Νοτς Κάουντι. Η γηπεδούχος ομάδα φέτος σε 17 εντός έδρας ματς έχει υποστεί εννιά ήττες, ενώ η πρόσφατη παράδοσή της κόντρα στη Χάμιλτον είναι αρνητική. Έτσι, εφόσον με ισοπαλία και οι δύο ομάδες θα βρεθούν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη θα επιλέξω το «Χ».

Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ

Η Ρέιντζερς θέλει νίκη για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και με «όπλο» την παράδοση που έχει «χτίσει» στο «Άιμπροξ Παρκ» μπορεί να να την πάρει. Σήμερα θα έχει στον πάγκο της τον Τζίμι Νίκολ μετά την απομάκρυνση του Μάρτι. Εξάλλου ανακοινώθηκε ότι από την 1η Ιουνίου την τεχνική ηγεσία των της ομάδας της Γλασκώβης αναλαμβάνει ο Στίβεν Τζέραρντ. Η Κιλμάρνοκ βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από τη Ρέιντζερς ωστόσο, διανύει περίοδο φόρμας και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της μετρά τρεις νίκες και μία ήττα. Δύσκολα θα πάρει όμως, έστω και το βαθμό της ισοπαλίας σήμερα. Μπορεί πάντως να βρει μία φορά τουλάχιστον το δρόμο προς τα δίχτυα και να συμβάλλει σε ένα 1 & G/G που θα είναι και η επιλογή μου.

Σε ενδιαφέρει