Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Κατευθείαν στα δύσκολα ο Καπαρός

Αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Κατευθείαν στα δύσκολα ο Καπαρός

Η Σεβίλλη μετά από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα θα έχει απόψε νέο προπονητή στον πάγκο της τον Χοακίν Καπαρός. Πρόκειται για ματς – τελικό για την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Τα προγνωστικά μου

Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ: 1 & G/G (3,33)

Ανάλυση

Απογοητευτική η Σεββίλη στα τελευταία παιχνίδια έχασε πολλούς βαθμούς αφού παραχώρησε τρεις ισοπαλίες, ενώ υπέστη και τρεις ήττες. Θα παραταχθεί με διαφορετική ψυχολογία σήμερα, αφού ο Χοανκίν Καπαρός διαδέχτηκε τον Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Λεβάντε. Ο Καπαρός επσιτρέφει στα παλιά του λημέρια, καθώς είχε κάτσει στον πάγκο των Σεβιγιάνων και την πενταετία 2000-2005.  

Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ; Ποια από τις δύο θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη; Ζεις τη μαγεία του «ποδοσφαίρου» με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Σοσιεδάδ είναι σε φουλ φόρμα και στους τελευταίους αγώνες της σκοράρει με ευκολία. Στην Ανδαλουσία εξάλλου έχει παράδοση θετικών αποτελεσμάτων, ενώ προέρχεται από σημαντική νίκη στο ντέρμπι των Βάσκων απέναντι στη Μπιλμπάο. Θέλει βαθμούς για να κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Καμπ Νου κόντρα στη Μπαρτσελόνα και αυτό εκ των πραγμάτων μειώνει αισθητά τις ελπίδες της.

Πιθανές ενδεκάδες

Σεβίλλη(4-2-3-1)

Σορία

Νάβας

Μερκάδο

Λεγκλέ

Εσκουντέρο

Μέσα

Μπανέγκα

Σαραμπία

Ν’Ζονζί

Σάντρο

Νολίτο

Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-2-3-1)

Μόγια

Οντριοθόλα

Νάβας

Μορένο

Ντελαμπέγια

Ιγιαραμέντι

Θουρουτούθα

Κανάλες

Οριαθάμπαλ

Γιανουζάι

Γουίλιαν Χοσέ

Εκτίμηση

Η Σεβίλλη στην έδρα της είναι παραδοσιακά ισχυρή και θα έχει καλή ψυχολογία λόγω της αλλαγής προπονητή. Γι’ αυτό και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη. Άλλωστε η παρουσία νέου τεχνικού αποτελεί ισχυρό κίνητρο και συνήθως έχει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα για μία ομάδα. Η φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, πάντως δύσκολα θα μείνει στο μηδέν στην επίθεση κι γι’ αυτό επιλέγω 1 & G/G σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει