Αμιάν – Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς σκοπιμότητες, αλλά με…γκολ

Αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής του Σαμπιονά.
paris saint germain

Η Αμιάν έχει εξασφάλισει ουσιαστικά την παραμονή της, ενώ η Παρί έχει κατακτήσει με άνεση το τίτλο της πρωταθλήτριας.

Τα προγνωστικά μου

Αμιάν – Παρί Σεν Ζερμέν: OVER 3,5 γκολ (1.95)

Ανάλυση

Η Αμιάν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στα τελευταία έξι ματς έχει υποστεί μόλις μία ήττα. Μάλιστα στην έδρα της μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από τη Μονακό. Στα αγωνιστικά στη διάθεση του τεχνικού των γηπεδούχων για τη σημερινή αναμέτρηση τέθηκαν οι Ντιμασί και Γκακπέ.

Θα κάνει την έκπληξη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν η Αμιάν;

Η Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση του Σαμπιονά με 106 γκολ ενεργητικό σε 35 ματς. Στα τελευταία έξι πάντως παραχώρησε δύο ισοπαλίες (νικηφόρα τα υπόλοιπα τέσσερα).  Η Παρί δεν ενδιαφέρεται πλέον για το πρωτάθλημα και έχει στρέψει την προσοχή της στον επερχόμενο τελικό του κυπέλλου με τη Λες Ερμπιέ. Ο προπονητής των Παριζιάνων ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά το τέλος της σεζόν, ενώ φαβορί για την αντικατάστασή του είναι ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ.

Πιθανές ενδεκάδες

Αμιάν(4-2-3-1)

Γκουρντέ

ΕλΧαγιάμ

Μποτμέρ

Αντενόν

Αβελάρ

Τσούνγκου

Μουνκουντουί

Φοφανά

Κακούτα

Τουσουγκάμα

Κονάτε

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3)

Αρεόλα

Μενιέ

Μαρκίνιος

Κιμπέμπε

Άλβες

Σέλσο

Μότα

Παστόρε

Εμπαπέ

Καβάνι

Ντι Μαρία

Εκτίμηση

Αμιάν και Παρί Σεν Ζεμρέν συγκρούονται χωρίς σκοπιμότητες και κατά συνέπεια είναι πιθανό  να δούμε πολλά γκολ. Ειδικά από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, θεωρώ ότι και οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να βρουν τουλάχιστον μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα: OVER 3.5 γκολ.

 

Σε ενδιαφέρει