Αγγλία: Ο θάνατός σου, η ζωή μου

Σκοτωμός απόψε στο Γκλάντφορντ Παρκ της πόλης Σκάνθορπ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Πλίμουθ για μια θέση στα πλέι οφ.
Large

Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α’ Αγγλίας. Σκάνθορπ και Πλίμουθ παίζουν τα πλέι οφ. Γουόλσον και Γουίμπλεντον θέλουν έναν βαθμό για να σωθούν.

Σκάνθορπ – Πλίμουθ

Η Σκάνθορπ έρχεται από μεγάλη νίκη επί της ΜΚ Ντοντς που την κρατάει εντός πρώτης εξάδας. Ταβάνι η πέμπτη θέση. Ουσιαστικά απόψε παίζει τη μισή χρονιά, αφού με νίκη εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Σύμμαχο η παράδοση με 10 νίκες σε 14 εντός έδρας αγώνες κόντρα στην Πλίμουθ. Μάλιστα στον πρώτο γύρο της έκανε πλάκα επικρατώντας με 4-0. Τρέχει ένα σερί έξι διαδοχικών under. Η Πλίμουθ ψάχνει μόνο τη νίκη απόψε για να προσπεράσει την αντίπαλό της, από την οποία απέχει δύο βαθμούς. Ματς δίχως αύριο. Δεν βγάζει την γνωστή της ενέργεια στο φινάλε και δείχνει τρομερά αγχωμένη. Κόντρα στη Ρόδεραμ κέρδισε με 2-1 χάρη σε αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις.  Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία. Το κακό είναι πως χρειάζεται μόνο νίκη απόψε, άρα κάποια στιγμή πρέπει να ανοιχτεί και η Σκάνθοπρ δεν συγχωρεί τις ανοιχτές άμυνες. Με τρώει ο άσος λόγω παράδοσης και μομέντουμ, αλλά όχι σε αποδόσεις του 1.85. Μιλάμε για ένα μας όλη η χρονιά για αμφότερες. Θα στραφώ στην εναλλακτική του 2-3 γκολ περιμένοντας τη μάχη να ακροβατήσει κάπου στο 1-1.

Σε 90 λεπτά κρίνεται το εισιτήριο των πλέι οφ ανόδου. Που θα καταλήξει; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Μπράντφορντ – Γουόλσολ

Η Μπράντφορντ δεν άξιζε την ήττα από τη Σάουθεντ με 2-0. Ηταν για ισοπαλία το παιχνίδι. Εμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο 20λεπτο. Παντελώς αδιάφορη η γηπεδούχος. Μάχεται μεν για τη νίκη σε κάθε γήπεδο, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν τρομερή όρεξη οι ποδοσφαιριστές. Εξι no goal στα οχτώ πιο πρόσφατα εντός. Σημαντικότερη απουσία αυτή του Ρόμπινσον στην επίθεση. Η Γουόλσον είσε την τύχη με το μέρος της στο ματς με τη Νορθάμπτον. Δύο χαμένα τετ α τετ η αντίπαλός της και δύο δοκάρια. Τελικά από το πουθενά σκόραρε στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε τη νίκη με 1-0. Τρεις βαθμούς μπροστά από την επικίνδυνη ζώνη. Αν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία καθαρίσει οριστικά. Σε περίπτωση ήττας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Λείπει ο εξαιρετικός αμυντικός Εντουαρντς. Εχω την αίσθηση πως το κίνητρο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα χαρίσει στη Γουόλσον τουλάχιστον τον βαθμό που χρειάζεται. Εξάλλου και η Μπράντφορντ δεν θα χαλαστεί αν αποχαιρετήσει τον κόσμο της με μια ισοπαλία.

Ντόνκαστερ – Γουίμπλεντον

Απολύτως δίκαιο 0-0 για τη Ντόνκαστερ κόντρα στην Ολνταμ. Δεν κουνήθηκε φύλλο. Περισσότερο έπαιξε για να διασφαλίσει την άμυνά της. Δεν σκόραρε για τρίτο σερί ματς. Εντεκα σερί εντός έδρας under. Εχει σοβαρό θέμα όταν πρέπει να δημιουργήσει η ίδια. Είναι παντελώς αδιάφορη. Ταβάνι η 13η  θέση αν και δεν φαίνεται να την απασχολεί ιδιαίτερα. Η Γουίμπλεντον έχασε μοναδική ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή της μαθηματικά, αφού προηγήθηκε της Γουίγκαν και έφτασε 2-3 φορές πολύ κοντά στο 2-0. Τελικά ισοφαρίστηκε και παρέμεινε τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με ισοπαλία απόψε σώζεται σίγουρα, αλλιώς θα ψάξει αυτόν τον βαθμό στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μπέρι. Πέντε goal/goal στις έξι τελευταίες εξόδους της. Λείπουν οι βασικότατοι Τσαρλς και Μακ Ντόναλντ. Βαρύ το όνομα της Γουίμπλεντον. Εχω την αίσθηση πως θα ματώσει να καθαρίσει από απόψε την παραμονή για να μην έχει κανένα άγχος στο φινάλε. Εξάλλου αντιμετωπίζει μία χαλαρή και παντελώς αδιάφορη αντίπαλο. Προς το αουτσάιντερ Χ2.

Σε ενδιαφέρει