Α’ Αργεντινής: Πέφτουν κορμιά στο Σάντα Φε

Την προσωπική τους υπέρβαση ψάχνουν απόψε Ουνιόν και Ταγιέρες, σε ένα πολύ οριακό ματς όσον αφορά την υλοποίηση των τεράστιων στόχων που διεκδικούν.
buenos aires river enfrenta a

Με δύο αναμετρήσεις σε Σάντα Φε και Μπαχία Μπλάνκα πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Ανάλυση

Ουνιόν – Ταγιέρες

Θετικό κρίνεται για την Ουνιόν Σάντα Φε το σβηστό 0-0 στην έδρα της Τουκουμάν. Τέσσερα ματς δίχως νίκη, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Παραμένει ζωντανή στη μάχη της εξόδου στο Σουνταμερικάνα για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά χρειάζεται απαραιτήτως νίκες. Δεν παίζει απόψε ο αμυντικός Πιτόν. Η Ταγιέρες πραγματοποιεί ονειρική σεζόν. Σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και αυτοσκοπός η έξοδος στο Λιμπερταδόρες μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Ξεπέρασε μια μικρή κοιλιά τριών διαδοχικών ηττών επικρατώντας της Χιμνάσια Λα Πλάτα με 2-0. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Πέρσι ηττήθηκε στην έδρα της Ουνιόν με 4-2 σε ένα πολύ εντυπωσιακό ματς. Θα της λείψει πάλι ο αμυντικός Γκαντόλφι.  Μονόδρομος η νίκη για τις δύο ομάδες. Η Ουνιόν για να βγει Σουνταμερικάνα και η Ταγιέρες για το Λιμπερταδόρες. Περιμένω ματς με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν.

Νίκη για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν Ουνιόν και Ταγιέρες. Ποια θα τα καταφέρει; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ολίμπο – Τίγκρε

Κατήφορος για σταματημό για την Ολίμπο. Σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας. Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη. Πιο πρόσφατο το 0-1 από την Αρχεντίνος. Ένα γκολ έχει πετύχει στα έξι τελευταία. Εχασε τα πέντε εξ αυτών. Εξι no goal στα επτά πιο πρόσφατα. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Δεδομένος ο υποβιβασμός. Η Τίγκρε βρέθηκε εκτός τόπου και χρόνου στον εντός έδρας αγώνα με την Ουρακάν χάνοντας με 2-0 δικαιότατα. Μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία. Τα πέντε εξ αυτών είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Πέρσι πέρασε αέρα από την έδρα της Ολίμπο με 4-1. Ουσιαστικά έχει σωθεί. Πολύ σημαντικές απόψε οι απουσίες των Μενίσι στο κέντρο και Λούνα στην επίθεση. Η Ολίμπο από τη μέρα που συμβιβάστηκε με τον υποβιβασμό βγάζει μια μεγαλύτερη διάθεση και μαχητικότητα στο χορτάρι. Κακή, άνετη και με απουσίες η Τίγκρε. Αξία στο 1Χ.

 

Σε ενδιαφέρει