Α’ Γαλλίας: Παράσταση στο Παρίσι

Η πρωτοπόρος Παρί υποδέχεται την άνετη Γκινγκάμπ σε ένα ματς που αναμένεται να αποτελέσει τη χαρά του θεατή.
afbcbbcbaebb

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 35η αγωνιστική του Σαμπιονά. Εξοδος κινδύνου για τη Μαρσέιγ που μάχεται για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλυση

Ρεν – Τουλούζ

Η Ρεν δεν ήταν καλή για ακόμα ένα ματς μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Ναντ, αλλά δεν κρίνεται θετικό αφού αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Εφτασε τα τέσσερα διαδοχικά goal/goal και τα έξι κολλητά σύνολα τερμάτων «2-3». Στόχος η εξάδα που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Επιστρέφουν Αντρέ και Σαρ δίνοντας δύο σημαντικές λύσεις σε κέντρο και επίθεση. Με 4-2-3-1 οι γηπεδούχοι και αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Σακό. Η Τουλούζ ακόμα δεν έχει καθαρίσει μαθηματικά με την παραμονή, αλλά δύσκολα θα κινδυνεύσει. Πήρε τέσσερις πολύ σημαντικούς βαθμούς κόντρα σε Ανζέ και Καέν χωρίς να δεχτεί γκολ. Παράλληλα έφτασε τα τέσσερα διαδοχικά no goal. Μόλις δύο νίκες στις 17 φετινές της εξόδους. Ακόμα και ο βαθμός απόψε θα είναι πολύ σημαντικός στη μάχη της πρόωρης εξασφάλισης της παραμονής. Πέντε σερί εκτός έδρας under. Με 4-3-3 και τους Γκραντέλ, Σανόγκο, Ντελόρτ στην επίθεση. Ματς υπομονής, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Προβάδισμα νίκης στη Ρεν, αλλά θα δεινοπαθήσει.

Οριακές μάχες στο Σαμπιονά με ενισχυμένες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ανζέ – Μαρσέιγ

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η υπόθεση παραμονή για την Ανζέ παρά την ήττα από την Τουλούζ με 2-0. Πέντε σερί αγώνες με σύνολο τερμάτων «2-3». Μία μόλις νίκη στα επτά πιο πρόσφατα. Λείπει ο μέσος Φελζινί. Με 4-3-3 απόψε και του Τάιτ, Εκαμπί και Καπέλ στην επίθεση. Στον πρώτο γύρο έφυγε με το 1-1 από τη Μασσαλία. Η Μαρσέιγ έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την αντίπαλό της, αφού ματώνει για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η χθεσινή γκέλα της Μονακό της δίνει το δικαίωμα με νίκη απόψε να πατήσει στην πρώτη τριάδα. Εντυπωσιακό το 5-1 επί της Λιλ την περασμένη αγωνιστική. Καθαρή νίκη με 2-0 μεσοβδόμαδα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για τα ημιτελικά του Γιουρόπα. Ακολουθεί η ρεβάνς. Υπάρχει κόπωση. Λείπει ο ακραίος Σακάι. Καθαρό 4-2-3-1 με τον Μήτρογλου στην κορυφή και πίσω του την τριπλέτα Τοβέν, Παγέ και Οκάμπος. Από τη μία η χαλαρή Ανζέ. Από την άλλη η μπαρουτοκαπνισμένη Μαρσέιγ. Δέχεται πιέσεις το διπλό, αλλά στα επίπεδα του 1.75 θα κάνω την πάπια. Μην ξεχνάμε πως ακολουθεί και ο επαναληπτικός του Γιουρόπα στην Αυστρία για τους φιλοξενούμενους.

Παρί – Γκινγκάμπ

Εχει βαρεθεί να κάνει φιέστες η Παρί και να αποδεικνύει διαρκώς την ανωτερότητά της. Μετά το 7-1 επί της Μονακό καθάρισε και την Μπορντό εκτός με 1-0. Τέσσερα goal/goal στην τελευταία πεντάδα αγώνων της. Στόχος για τους γηπεδούχους οι 100 βαθμοί και μέσα από αυτόν βρίσκουν κίνητρο. Ο Εμερι ανακοίνωσε πως αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν. Λογικά θα τον διαδεχτεί ο Τούχελ. Λείπουν απόψε Βεράτι, Νέιμαρ και Ραμπιό. Φουλ επίθεση με Καβάνι, Μ’ Μπαπέ και Ντι Μαρία στην επίθεση. Η Γκινγκάμπ φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή και με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ελπίζει από το πουθενά στην έκτη θέση. Βέβαια πρέπει να κυνηγήσει ένα θαύμα μέχρι τέλους. Δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως. Μεγάλη νίκη επί της Μονακό με 3-1. Φέτος συνάντησε την Παρί στο Κύπελλο και ηττήθηκε με 4-2. Λείπει ο μέσος Κοκό. Καθαρό 4-2-3-1 με αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Μπριάντ. Περιμένω ματς με τρελό ρυθμό και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Κυρίως σε αυτή της Γκινγκάμπ. Το over δεν ξεπερνάει το 1.25 πουθενά. Ακόμα και το over 3,5 κινείται στα επίπεδα του 1.55 κατά μέσο όρο. Μονόδρομος υπό αυτές τις συνθήκες το goal/goal.

Σε ενδιαφέρει