Φούτμπολ Λιγκ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΟΦΗ και Άρη

Πέντε ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
Φούτμπολ Λιγκ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΟΦΗ και Άρη

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ΟΦΗ και Άρης δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα σε Απόλλων Πόντου και ΑΕ Καραϊσκάκης αντίστοιχα.

Ανάλυση

Καραισκάκης – Άρης

Η ΑΕ Καραϊσκάκης φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή όταν αγωνίζεται στην Άρτα και γι’ αυτό βρίσκεται στην 8η θέση με προοπτική να πλασαριστεί ακόμη καλύτερα στο βαθμολογικό πίνακα. Οι Αρτινοί στα περισσότερα παιχνίδια στηρίζονται στη συμπαγή αμυντική τους λειτουργία. Ο Άρης φέτος έχει υποστεί μόλις μία ήττα κι αυτή μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Στο τελευταίο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας έδειξε ότι ξεπέρασε την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης είναι το φαβορί: 2.

Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ

Δυσκολοκατάβλητος στην έδρα του ο Απόλλων Πόντου έχει υποστεί μόλις μία ήττα έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο πρωτοπόρος ΟΦΗ από τη μεριά του μετρά 8 «διπλά» σε 14 ματς μακριά από την Κρήτη και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο. Γι’ αυτό θα επιλέξω το «διπλό».

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο γενικά ισοδύναμες ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, έχουν το προβάδισμα, αφού βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη ένα σημαντικό μέλος της ομάδας τους. Χωρίς ισοπαλία -με δέκα νίκες και τέσσερις ήττες -ο φετινός απολογισμός στα εντός έδρας ματς για τον Απόλλωνα. Αξίζει το ρίσκο το κυνήγι του πρώτου εντός έδρας «Χ» των γηπεδούχων.

Στα υπόλοιπα ματς και στο ντέρμπι της ουράς ο Αιγινιακός έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας και φόρμας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ωστόσο, εξαιτίας της μεγάλης κρισιμότητας του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παίξουν με πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα. Γι’ αυτό θα επιλέξω το UNDER 2,5 γκολ σε αυτό το ματς.

Στην αναμέτρηση Τρίκαλα – Πανσερραϊκός, οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερο ρόστερ φέτος και λογικά μπορούν να επικρατήσουν. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία και σίγουρα θα παλέψουν το παιχνίδι. No bet.

Σε ενδιαφέρει