Α’ Φινλανδίας: Ισορροπία στο Τούρκου και γκολ υπό βροχή!

Δύο αγώνες για την 5η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος διεξάγονται σήμερα.
robaniemi

Η πρωτοπόρος Ροβανιέμι δοκιμάζεται στην έδρα της Τούρκου, ενώ Χόνκα και Ίντερ Τούρκου συγκρούονται σε μία εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση.

Ανάλυση

Τούρκου – Ροβανιέμι

Η γηπεδούχος ομάδα φέτος ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της, ωστόσο έχει την ψυχολογία στα ύψη αφού νίκησε στο τοπικό ντέρμπι την Ίντερ Τούρκου. Σήμερα όμως θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι στη φορμαρισμένη (5 νίκες σε 5 ματς) Ροβανιέμι. Η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων πάντως, ενώ ο αγώνας πιθανότατα θα γίνει υπό βροχή. Στα αγωνιστικά εκτός μάχης για τους φιλοξενούμενους ο αμυντικός Χαμαλάινεν. Εφόσον η φόρμα «δείχνει» Ροβανιέμι και η παράδοση Τούρκου θα επιλέξω την ισοπαλία: Χ.

Θα διατηρήσει η Ροβανιέμι το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα; Ζεις το παιχνίδι με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Χόνκα – Ίντερ Τούρκου

Η Χόνκα έχει ξεκινήσει άσχημα στο φετινό πρωτάθλημα με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της σε τρεις αγώνες. Στην έδρα της ωστόσο, παραμένει αήττητη εδώ και 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (12 νίκες- 6 ισοπαλίες). Η Ίντερ Τούρκου από την άλλη θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την πρόσφατη ήττα στο τοπικό ντέρμπι. Σημειωτέον ότι στα δέκα από τα έντεκα τελευταία εκτός έδρας ματς της Ίντερ επιβεβαιώθηκε το OVER 2,5. Επιπλέον με OVER 2,5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, παρά το βροχερό καιρό που επικρατεί σήμερα στη Σκανδιναβία θα επιλέξω το OVER 2,5 σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει