Α’ Νορβηγίας: Προβάδισμα στην έδρα της Ράνχαϊμ

Ράνχαϊμ - Βαλερένγκα είναι το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Eλίτσεριεν.
ranheim

Mε την αναμέτρηση Ράνχαϊμ – Βαλερένγκα ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Σε καλή κατάσταση δείχνουν ότι βρίσκονται αμφότερα οι ομάδες μετά τα πρώτα τους παιχνίδια και αυτό θα συμβάλλει ώστε να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον ματς.

Τα προγνωστικά μου

Ράνχαϊμ – Βαλερένγκα : 1 (3,26)

Aνάλυση

Το προσπάθησε πάρα πολύ στην έδρα της Μπραν μεσοβδόμαδα η Ράνχαϊμ, όμως τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-0. Πάντως, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Μάαλεν συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση, καθώς αυτή ήταν η πρώτη αποτυχία μετά από τρεις σερί νίκες. Σήμερα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ροτέισον, ώστε να φρεσκαριστεί λίγο η ενδεκάδα. Εκτός παραμένουν ο αμυντικός Έεκ και ο μέσος Μπλάκσταντ που είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του αμυντικού Γουαϊτράι.

Η Ελίτσεριεν με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Από τη μεριά της, η Βαλερένγκα με αρκετά συγκεντρωμένο παιχνίδι στην άμυνα κατόρθωσε να κρατήσει το 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Μόλντε την περασμένη αγωνιστική. Στην επίθεση δεν έδειξε κάτι το σπουδαίο, όμως αμυντικά ήταν αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ευχαριστημένος έμεινε ο κόουτς Ντέιλα από την προσπάθεια των παικτών του και εξέφρασε την άποψη πως σταδιακά θα έρθει και η βελτίωση σε όλους τους τομείς. Στα αγωνιστικά, παραμένει εκτός ο αμυντικός Γιάαγκερ, ενώ ο φορ Ετζούκε που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς.

Εκτίμηση

Kαι οι δύο ομάδες δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή φάση τελευταία. Η Ράνχαϊμ, από τη μεριά της, έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλά απέναντι σε αντιπάλους της δυναμικότητας της Βαλερένγκα. Πάμε με τον καλοπληρωμένο άσο. 1

Σε ενδιαφέρει