Φούτμπολ Λιγκ: Ανετος, ωραίος και πρωτοπόρος ο ΟΦΗ

Ο Κισσαμικός μάχεται για την τρίτη θέση κυνηγώντας την Παναχαϊκή, την ώρα που ο ΟΦΗ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει εξασφαλίσει την άνοδο.
ofi

Με την τοπική μάχη της Κρήτης ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΟΦΗ ανοίγει απόψε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Κισσαμικός – ΟΦΗ: 1Χ (2.20)

Ανάλυση

Σημαντικό διπλό για τον Κισσαμικό κόντρα στον Πανσερραϊκό με 2-0. Τρίτη διαδοχική νίκη, που τον έφερε στην τέταρτη θέση. Μάλιστα πλησίασε στους πέντε βαθμούς την τρίτη Παναχαϊκή έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Θέλει να βρεθεί στην τριάδα ελπίζοντας σε μην αδειοδοτήσεις άλλων ομάδων και δεν συμμαζεύεται. Εξάλλου στην Ελλάδα ζούμε, όλα γίνονται. Εφτασε τα έξι over στα επτά τελευταία ματς. Δεν υπολογίζεται απόψε ο βασικός κίπερ Λαζαρίδης.

 ####

Ο ΟΦΗ από την στιγμή που πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας δεν θέλει να πέσει με τίποτα από αυτή. Γκέλαρε στην Δράμα μένοντας στο 1-1 με τη Δόξα, αλλά συνεχίζει να κρατάει τον Αρη από πίσω. Στο 8-4-1 το φετινό εκτός έδρας ρεκόρ του με τέρματα 24-6. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο καθάρισε τον Κισσαμικό με 3-0. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο έμεινε στο 1-1. Λείπουν Μονιάκης και Ποτουρίδης στην άμυνα.

Εκτίμηση

Λογικό ο φαβοριτισμός του ΟΦΗ, αλλά με το διπλό να μην ξεπερνάει πουθενά το 1.65 έχω την αίσθηση πως αδικεί την προσπάθεια του Κισσαμικού. Εξάλλου οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι πέραν από το γόητρο και την έδρα θέλουν να προλάβουν την τρίτη θέση. Προσωπικά θα ρισκάρω με την κόντρα επιλέγοντας το 1Χ.

Σε ενδιαφέρει