Α’ Σουηδίας: Η Χάμαρμπι τον πρώτο λόγο

Με το γειτονικό ντέρμπι της Στοκχόλμης, Χάμαρμπι - Μπρομαποϊκάρνα ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.
hammarby

Οι γηπεδούχοι φαντάζουν ως το λογικό φαβορί του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθούν προκειμένου να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα προγνωστικά μου

Χάμαρμπι – Μπρομαποϊκάρνα: 1 (1.63)

Ανάλυση

Η Χάμαρμπι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα και στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες. Σήμερα μάλιστα αν επικρατήσει επί της νεοφώτιστης αντιπάλου της θα βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ προέρχονται από πέντε συνεχόμενα OVER 2.5.

Η εξέλιξη του γειτονικού ντέρμπι της Στοκχόλμης θα “δείξει” ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπρομαποϊκάρνα από τη μεριά της προέρχεται από την πρώτη της νίκη στη μεγάλη κατηγορία και θέλει να δώσει συνέχεια με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Χάμαρμπι. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με όλα τους τα «όπλα» και με βασικό σκοπό να καταφέρουν να αποσπάσουν μία ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα. Πάντως, η πιο πρόσφατη νίκη τους στο εν λόγω γήπεδό έγινε το Σεπτέμβριο του 2011.

Πιθανές ενδεκάδες

Χάμαρμπι (4-2-3-1)

Βίλαντ

Σάντμπεργκ

Πάουλσεν

Φέλμαν

Νέτο

Μάρτισον-Νγκουαλι

Αντερσεν

Καλίλι

Τάνκοβιτς

Χαμάντ

Ντιμπά

Μπρομαποϊκάρνα (4-3-3)

Πέτριτς

Μπγιόρκεν

Ομάν

Ρόισενμπεργκ

Γέζε

Σόντερστρομ

Σάντμπεργκ-Μάγκνουσον

Γκούσταφσον

Πέτροβιτς

Αγέτι

Ομόντι

Εκτίμηση

Η Χάμαρμπι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, ενώ η Μπρομαποϊκάρνα από την άλλη θέλει να αποδείξει ότι άξια βρίσκεται στην κατηγορία. Αν η Χάμαρμπι δεν ήταν σε φόρμα θα άξιζε η κόντρα της, αφού οι φιλοξενούμενοι φέτος θα κάνουν σίγουρα ζημιές. Ωστόσο, εκτιμώ ότι δεν θα το κάνουν σήμερα και η Χάμαρμπι θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της: 1.

Σε ενδιαφέρει