Παλμέιρας – Μπόκα Τζ.: Παίζεται πρόκριση και πρωτιά

Μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δυο πρωτοπόρους του ομίλου.
Palmeiras vs Boca Juniors

Για την τρίτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες η Παλμέιρας υποδέχεται απόψε στο “Allianz Parque” την Μπόκα Τζούνιορς. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις και το αποτέλεσμα του αγώνα ίσως τις φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, αλλά μπορεί να κρίνει και την πρώτη θέση.

Τα προγνωστικά μου

Παλμέιρας – Μπόκα Τζούνιορς : 2-3 goals (2,00)

Ανάλυση

Δεν τα κατάφερε τελικά στον τελικό του Παουλίστα η Παλμέιρας, η οποία έχασε το τρόπαιο από την μισητή Κορίνθιανς. Παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει με 0-1 εκτός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση, στην ρεβάνς στην έδρα της βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το 2′ και το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος. Τελικά, η διαδικασία των πέναλτι ανέδειξε νικήτρια την «τιμάο» που ήταν πιο εύστοχη. Στο Λιμπερταδόρες, η ομάδα του Μασάντο έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και σήμερα θέλει να καθαρίσει με την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Mάχη για την πρωτιά του ομίλου στο Σάο Πάολο! 

Από την άλλη μεριά, η Μπόκα Τζούνιορς προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Ντεφένσα για το πρωτάθλημα. Δεν έπεσε και κανείς από τα… σύννεφα, αφού η εικόνα των πρωτοπόρων έδειχνε πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό, καθώς στα τελευταία ματς κάτι γινόταν και τη γλίτωναν πάντα στο τέλος. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Σελότο παρέμεινε στην κορυφή και το -7 από τη δεύτερη Γοδόι Κρουζ και αν δεν “αυτοκτονήσει” θα κατακτήσει το φετινό τίτλο. Στο Λιμπερταδόρες η Μπόκα πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Τζούνιορ Μπαρανγκίγια την περασμένη αγωνιστική και τώρα έρχεται στη Βραζιλία με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει μέσα στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Διαθέσιμος θα είναι ο φορ Τέβες, όμως λογικά θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Πιθανές ενδεκάδες

Παλμέιρας (4-2-3-1)

Ζαΐλσον
Μάρκος Ρόσα
Αντόνιο Κάρλος
Τιάγκο Μαρτίνς
Βίκτορ Λουίς
Φελίπε Μέλο
Μπρούνο Ενρίκε
Ντουντού
Λούκας Λίμα
Ουίλιαν
Μπόρχα

Μπόκα Τζ. (4-3-3)

Ρόσι
Χάρα
Γκολτς
Μαγκαγιάν
Φάμπρα
Ρεϊνόσο
Μπάριος
Π. Πέρες
Παβόν
Άμπιλα
Καρντόνα

Εκτίμηση

Μεγάλη μάχη για την εξασφάλιση της πρόκρισης είναι ο αποψινός αγώνας. Φαινομενικά μια ισοπαλία βολεύει και τις δύο, όμως δεν ξέρω αν θα συμβιβαστούν. Το λογικό εύρος τερμάτων έχει τύχη. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει