Ολλανδία: Αντίδραση ψάχνει η Εξέλσιορ, συνέχεια η Βίλεμ

Με εντελώς διαφορετικές ψυχολογίες αναμετρούνται οι Εξέλσιορ και Βίλεμ στην αυλαία της 30ής αγωνιστικής της Eredivisie.
exc wil

Από πολύ βαριά ήττα με 5 – 0 από τη Φέγενορντ προέρχεται η Εξέλσιορ, αποτέλεσμα που ναι μεν ήταν φυσιολογικό βάσει της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά δεν ήταν αναμενόμενη η αμαχητί παράδοση. Ντροπιασμένος δήλωσε ο προπονητής της ομάδας και οι παίκτες, δίνοντας σύνθημα για άμεση αντίδραση από το επόμενο ματς που είναι εντός έδρας κόντρα στην Βίλεμ. Βέβαια, το γεγονός ότι παίζει στο σπίτι της δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι, αφού έχει να νικήσει εκεί από τις 17/12/17. Από τότε μετρά 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, τα τρία αποτελέσματα εκ των οποίων έχουν έρθει G/G και OVER.

Από τη δική της πλευρά, η Βίλεμ διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους μέσα στη σεζόν, καθώς έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία 5 ματς. Και τα τρία θετικά αποτελέσματα έχουν έρθει στην έδρα της. Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Ουτρέχτη, βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων (0-2) στο 31’, αλλά με τρομερή αντεπίθεση, είχε ισοφαρίσει πριν από το ημίχρονο και πέτυχε τρίτο γκολ στο 50’. Μέσα στους σκόρερ και ο Τσιμίκας που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Αυτό, μάλιστα, ήταν το 5ο γκολ του μέσα στη σεζόν, ήταν το 2ο ήταν για το πρωτάθλημα για τον αριστερό μπακ.

Θα είχε νόημα το διπλό βάσει της φόρμας και της κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Ωστόσο, η Βίλεμ έχει να νικήσει εκτός από τις 20/10/17, οπότε δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Βάσει αντίδρασης που θα ψάχνουν οι γηπεδούχοι και βάσει φόρμας που έχουν οι φιλοξενούμενοι, θα πόνταρα στα εκατέρωθεν γκολ.

Σε ενδιαφέρει