Φούτμπολ Λιγκ: Η Παναχαϊκή το ντέρμπι, G/G στην Κρήτη

Με το ντέρμπι της Αχαϊας μεταξύ Παναιγιάλειου - Παναχαϊκής και το ματς Κισσαμικός -Δόξα Δράμας ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Football League.
panaigialeios

Ο Κισσαμικός θα τα δώσει όλα προκειμένου να επανέλθει στα εντός έδρας θετικά αποτελέσματα, ενώ η Παναχαϊκή δοκιμάζεται σε ένα τοπικό ντέρμπι. 

Ανάλυση

Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή

Το αχαϊκό ντέρμπι παρουσιάζει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι παλεύουν φιλότιμα να πετύχουν ένα θαύμα για τη σωτηρία (βρίσκονται -10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού). Στα πρώτο γύρο κατάφεραν και έκαναν τη «ζημιά» στην Παναχαϊκή νικώντας μέσα στην Πάτρα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους προέρχονται από 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και σίγουρα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Συνεπώς η εκτίμηση είναι πως το «τρίποντο» αυτή τη φορά θα το πάρουν οι Πατρινοί που θέλουν να εδραιωθούν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Κισσαμικός – Δόξα Δράμας

Ο Κισσαμικός προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας ήττες (από Άρη, Παναχαϊκή και Εργοτέλη) και ισοβαθμεί στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Απόλλων Λάρισας και τη Δόξα Δράμας. Οι παίκτες του Κισσαμικού θα τα δώσουν όλα για να μην ηττηθούν εκ νέου στην έδρα τους. Παίζουν όμως απέναντι σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Σημειωτέον ότι οι γηπεδούχοι φέτος αγνοούν την ισοπαλία εντός έδρας, αφού μετρούν 7 νίκες και 4 ήττες. Η εκτίμησή μου είναι ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν λύσεις στην επίθεση, οπότε goal/goal.

Σε ενδιαφέρει