Β’ Ιταλίας: Μάχη ανόδου στο «Ταρντίνι»

Ντέρμπι με φόντο το Καμπιονάτο στο Ενιο Ταρντίνι ανάμεσα στην Πάρμα και την Παλέρμο. Με σύμμαχο την παράδοση η Αβελίνο κόντρα στην Μπάρι.
Β’ Ιταλίας: Μάχη ανόδου στο «Ταρντίνι»

Πολλά κομβικά ματς περιέχει το σημερινό πρόγραμμα στη Β’ Ιταλίας, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις μάχες σε ουρά και άνοδο.

Ανάλυση

Αβελίνο – Μπάρι

Η ήττα από την Πάρμα με 2-1 φέρνει την Αβελίνο σε πολύ οριακό σημείο. Ο Νοβελίνο προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η απόστασή από την ουρά έχει μειωθεί επικίνδυνα και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Αυτοσκοπός η νίκη κόντρα στην Μπάρι. Σύμμαχος η έδρα και η παράδοση με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα έξι τελευταία εντός. Στα 15 τελευταία παιχνίδια της έχει φέρει 12 goal/goal. Η Μπάρι ολοκλήρωσε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων με την ήττα από την Ασκολι με 1-0. Πριν το πρώτο πεντάλεπτο δέχτηκε το γκολ και παρότι έχασε αρκετές ευκαιρίες δεν έσωσε ούτε καν τον βαθμό. Τρία under και «0-1» γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Λείπουν Οικονόμου, Ντιακιτέ, Αντερσον και Μπριέντσα. Στόχος των φιλοξενούμενων να παραμείνουν μέχρι τέλους εντός των θέσεων των μπαράζ ανόδου. Μάχη διαφορετικών στόχων που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Καλύτερη ομάδα η Μπάρι, δυνατή εντός η Αβελίνο. Μια ισοπαλία λογικά δεν θα χάλαγε καμία από τις δύο.

Πάρμα – Παλέρμο

Μεγάλη νίκη επί της Αβελίνο με 2-1 για την Πάρμα. Τέταρτη νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων της. Μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Σε περίπτωση νίκης μειώνει στους πέντε από τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο. Στο σπίτι της δεν έχει ήττα στα δέκα τελευταία μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Εξαιρετική η παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Παλέρμο με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Δεν παίζει ο μέσος Σκοτσαρέλα. Δεδομένο το 4-3-3 με Ινσίνιε, Μπαράι και Καλάιο να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Η Παλέρμο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Εντέλα με 2-1. Πάντως στο τελευταίο δεκάλεπτο κινδύνευσε. Μείωσε στο 80’ η αντίπαλός της και παραλίγο να ισοφαριστεί στο φινάλε. Εξι ματς δίχως ήττα. Με νίκη απόψε ανεβαίνει στη δεύτερη θέση. Εφτασε τα 4 over στα 5 τελευταία ματς. Λείπει ο αμυντικός Μπελούτσι. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με επιθετικό δίδυμο τους Γκούμινα και Νεστορόφσκι. Κομβικό ματς για την άνοδο. Εξαιρετική η Πάρμα στο σπίτι της και με εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Παλέρμο, που έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα μαζί με την Εμπολι και την Φροζινόνε. Περιμένω ένα ματς με γρήγορο ρυθμό που κάποια στιγμή θα περάσει από το 1-1. Πιθανό goal/goal.

Σε ενδιαφέρει