Φούτμπολ Λιγκ: Υπάρχει ακόμα ελπίδα στην Πάτρα

Μπορεί η Παναχαϊκή να βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στην άνοδο, αλλά θέλει να παραμείνει μόνη τρίτη ελπίζοντας σε μη αδειοδότηση ομάδας της Σούπερ Λιγκ.
Φούτμπολ Λιγκ: Υπάρχει ακόμα ελπίδα στην Πάτρα

Μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι απόψε στην Πάτρα ανάμεσα σε Παναχαϊκή και ΟΦΗ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Παναχαϊκή – ΟΦΗ

Το παραμύθι τέλειωσε για την Παναχαϊκή. Η ήττα με 2-0 από τη Δόξα στην Δράμα αποτέλεσε την ταφόπλακα στα όνειρα ανόδου. Πλέον η διαφορά της από ΟΦΗ και Αρη είναι στους δέκα βαθμούς. Δεν υπάρχει ελπίδα εκτός αν παραμείνει στην τρίτη θέση και περιμένει να μην αδειοδοτηθεί κάποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Δεν παίζουν απόψε Ντάσιος, Φουρλάνος και Βασιλείου. Τέσσερα σερί ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Ο ΟΦΗ συσπειρώθηκε μέσα από τα οικονομικά προβλήματα και τις αποχωρήσεις, έπαιξε μπαλάρα και πλέον έπιασε τον Αρη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το εντυπωσιακό 4-2 επί του Εργοτέλη. Ματς που βρέθηκε πίσω νωρίς με 2-0, αλλά δεν μάσησε. Δώδεκα νίκες στα 13 τελευταία ματς. Δεν χάνεται η άνοδος. Στόχος ο τίτλος. Λείπουν Παπαστεργιανός και Μονιάκης. Τέσσερα σερί over. Καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 54 γκολ σε 23 αγωνιστικές. Εξαιρετικές επιθετικά οι δύο ομάδες. Η Παναχαϊκή θέλει να αποδείξει πως η διαφορά των 10 βαθμών είναι πλασματική και να παραμείνει μέχρι τέλους στην τρίτη θέση. Θα παίξει επιθετικά. Αυτό σίγουρα θα φέρει τον ΟΦΗ πολλές φορές απέναντι στην εστία των Πατρινών. Από 1-1 ξεκινάει…

Σπάρτη – Κισσαμικός

Εδώ και 20 μέρες περίπου έχει να αγωνιστεί η Σπάρτη, αφού τις έπεσαν μαζεμένα τα ματς με τις ομάδες που έχουν αποχωρήσει. Τελευταίο το 1-1 με τον Καραϊσκάκη. Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Πολύ δυνατή εντός έδρας με ρεκόρ 7-3-2. Δίνει έμφαση στην άμυνα. Τρία under στα τέσσερα τελευταία. Νέος κόουτς ο Μάρκος Στεφανίδης που απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του. Λείπει ο αμυντικός Βοσνακίδης. Ο Κισσαμικός ηττήθηκε από τον Αρη στο φινάλε με 3-2, σε ένα εντυπωσιακό ματς. Προηγήθηκε νωρίς, δέχτηκε δύο γκολ μέχρι το 43’, ισοφάρισε στο 62’ παρότι δεν το άξιζε και πέντε λεπτά πριν το τέλος λύγισε. Τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία ματς. Λείπει ο ακραίος Τόλι. Τέσσερα σερί over. Τα τρία ήταν goal/goal και είχαν σύνολο τερμάτων «4-6». Ισορροπημένο ζευγάρι. Εξτρα κίνητρο δίνει η έδρα και ο νέος προπονητής στην Σπάρτη οδηγώντας έστω και οριακά στον άσο.

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα

Στα καλύτερά του ο Απόλλωνας Λάρισας. Μετά το 4-1 επί της Καρδίτσας κέρδισε εκτός του Αιγινιακό με 2-1. Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία. Ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα. Κυνηγάει την τέταρτη Δράμα. Τρία σερί goal/goal και over. Σημαντικές οι απουσίες των Ανδρέου στην άμυνα και Σουλίδη στην επίθεση. Τα Τρίκαλα κόλλησαν στο 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου ισοφαρίζοντας στο 60’. Ροντέο το ματς, αλλά το τρίτο γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες. Πέμπτο under στα έξι τελευταία. Από τις πιο αμυντικογενείς ομάδες στην κατηγορία οι φιλοξενούμενοι. Στον πρώτο γύρο επικράτησαν των Λαρισέων με 3-1. Λείπουν Ντακόλ, Κάπος και Ανδρεόπουλος. Είμαι μεταξύ άσου και goal/goal. Και τα δύο πληρώνουν αρκετά καλά. Σέβομαι την πανίσχυρη έδρας του Απόλλωνα στην οποία έχει ρεκόρ 9-0-2, αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω και το εκτός έδρας 4-5-3 των Τρικάλων.

Σε ενδιαφέρει