Α’ Γερμανίας: «Κολώνες» Σάλκε και Λεβερκούζεν

Σήμερα διεξάγεται το κύριο μέρος της 28ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.
Α’ Γερμανίας: «Κολώνες» Σάλκε και Λεβερκούζεν

Δεσπόζει το ντέρμπι Μπάγερν – Ντόρτμουντ για το οποίο γίνεται ξεχωριστή ανάλυση, ενώ από το υπόλοιπο πρόγραμμα

Ανάλυση

Χόφενχάιμ – Κολωνία

Η Χοφενχάιμ, η οποία παίζει ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο φέτος, υπό τις οδηγίες του 30 χρονου Τζούλιαν Νάγκελσμαν είναι φαβορί για τη νίκη απέναντι στην πρoτελευταία Κολωνία. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, θα παλέψουν με νύχια και με δόντια προκειμένου να αποσπάσουν κάποιο βαθμό έστω και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες που έχουν για παραμονή στην κατηγορία. Εντελώς απρόβλεπτες οι δύο ομάδες, καλύτερα να απέχουμε από αυτό το παιχνίδι. No bet. 

Στουτγκάρδη – Αμβούργο

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ήταν πριν από τη εβδομαδιαία διακοπή για τις εθνικές ομάδες η Στουτγκάρδη. Ενδεικτικό είναι ότι προέρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για το Αμβούργο, αφού μετρά πέντε ήττες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία.  Έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον ο Μπερντ Χόλερμπαχ φαίνεται να μην μπορεί να ανορθώσει αγωνιστικά την ομάδα προκειμένου να αποφευχθεί κάτι το πρωτόγνωρο για την ιστορία του συλλόγου. Δηλαδή ο υποβιβασμός. Το Αμβούργο “καίγεται” για βαθμούς αλλά δύσκολα θα τους βρει στην έδρα της φορμαρισμένης Στουργκάρδης.

Σάλκε – Φράιμπουργκ

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει η Σάλκε, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ενδεικτικό είναι ότι προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα «κατέβουν» οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Φράιμπουργκ θα έχει 6-7 σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών, ενώ εκτός έδρας φέτος έχει ρεκόρ 1-6-6 με 9/13 over. Πρόταση: 1 και OVER 2,5.

Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ

Η Λεβερκούζεν προέρχεται από ήττα – σοκ από την Κολωνία και κόντρα στην Άουγκσμπουργκ μπορεί να επανέλθει στις νίκες, παρά την απουσία του τιμωρημένου Αλάριο. Επιπλέον η παράδοση ευνοεί τις «ασπιρίνες». Πάντως, η Άουγκσμπουργκ που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας φέτος εκτός έδρας παρουσιάζεται ιδιαίτερα μαχητική. Εκτός μάχης ο επιθετικός Φιμπόγκανσον για τους φιλοξενούμενους. Ο πρώτος λόγος στον 1 των γηπεδούχων.

Αννόβερο – Λειψία

Το Αννόβερο προέρχεται από 4 σερί ήττες και θέλει νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες. Κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο ωστόσο, αφού έχει να αντιμετωπίσει μία εξαιρετική Λειψία που σκοράρει κατά ριπάς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το «διπλό» εμφανίζει από χθες έντονα πτωτικές τάσεις. Πάντως η Λειψία ναι μεν στην έδρα της είναι πανίσχυρη, όμως φέτος μακριά από αυτήν κάνει νερά. Και δια του λόγου το αληθές στις τελευταίες 8 εξόδους της στη Μπουντεσλίγκα έχει πάρει μόλις μία νίκη. Άρα πάμε με τα γκολ σ’ αυτό το παιχνίδι (OVER 2,5).

Χέρτα – Βόλφσμπουργκ

Η Χέρτα ναι μεν προέρχεται από σημαντικό «διπλό» στον Αμβούργο, όμως στα τελευταία 4 εντός αγνοεί τη νίκη. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Ο νέος τεχνικός των φιλοξενούμενων Μπρούνο Λαμπαντία ακόμη αναζητεί την πρώτη του νίκη. Αρκετά πιθανή μία άβολη ισοπαλία και το under 2.5.  

Μέσα σε κάθε παιχνίδι – Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει