Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή: Με την πλάτη στον τοίχο οι Πατρινοί

Αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη είναι η Παναχαϊκή για να μην μείνει εκτός της διεκδίκησης της ανόδου.
panahaiki doksadramas

Με την πολύ σημαντική αναμέτρηση Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή ολοκληρώνεται σήμερα η 23η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Οι Πατρινοί θέλουν οπωσδήποτε νίκη, για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο ανόδου. 

Τα προγνωστικά μου

Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή : GG (2,10)

Ανάλυση

Από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη προέρχεται η Δόξα Δράμας και συνέχισε, έτσι, την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Ήταν συνολικά καλύτερη από τον αντίπαλό της, μόλις πέτυχε το γκολ (55′) πιέστηκε, όμως τελικά κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν η έκτη νίκη στα τελευταία επτά ματς για τους Δραμινούς, οι οποίοι σήμερα θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν ο μπακ Σιώπης και ο φορ Κουσκουνάς, ενώ εκτός θα μείνουν ο επιθετικός Λίτσκας, ο χαφ Στεφάνοβιτς, ο μεσοεπιθετικός Γεωργιάδης και ο μπακ Βαλλιάνος.

 

Από την άλλη μεριά, η Παναχαϊκή έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής και πλέον το δυσκολεύει πολύ η υπόθεση της ανόδου. Οι Πατρινοί, απέχουν πλέον 10 βαθμούς από ΟΦΗ και Άρη μετά τις χθεσινές νίκες των τελευταίων και σήμερα αν δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς μάλλον αποχαιρετούν το… όνειρο. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένοι είναι ο μπακ Ντάσιος, οι χαφ Φωτάκης και Γκίνο, ο στόπερ Σωτηράκος και ο επιθετικός Αποστολόπουλος.

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη, ενώ το μεγαλύτερο κίνητρο είναι με την Παναχαϊκή. Το αμφίσκορο έχει ελπίδες. GG

Σε ενδιαφέρει