Πλζεν – Σπόρτινγκ: Εξαντλούν τις πιθανότητες οι Τσέχοι

Να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τον πρώτο αγώνα θα προσπαθήσει απόψε η Πλζεν.
Πλζεν – Σπόρτινγκ: Εξαντλούν τις πιθανότητες οι Τσέχοι

H Πλζεν υποδέχεται απόψε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον επαναληπτικό της φάσης των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Τσέχοι, όσο δύσκολο κι αν είναι, θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες ανατροπής του 2-0 από τον πρώτο αγώνα.

Τα προγνωστικά μου

Πλζεν – Σπόρτινγκ Λ. : GG & Over 2,5 (2,02)

Aνάλυση

Η διαφορά ποιότητας κυρίως ήταν αυτή που έφερε την ήττα με 2-0 στη Λισαβόνα για την Πλζεν και τώρα καλείται να ανατρέψει αυτό το εις βάρος της σκορ στη σημερινή ρεβάνς. Σύμφωνα με τον κόουτς Βρμπα, αν η ομάδα του πετύχει ένα γρήγορο γκολ, τότε οι πιθανότητες ανατροπής θα είναι περισσότερες. Για αυτόν το σκοπό προσανατολίζεται στην παρουσία και δεύτερου φορ από την αρχή του ματς. Στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στο 2-2 κόντρα στη Λίμπερετς και ταυτόχρονα χωρίς νίκη σε επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2018 (0-2-2). Το σύστημα των γηπεδούχων σήμερα αλλάζει σε 4-4-2, καθώς στο πλευρό του Κρμέντσικ στην επίθεση θα ξεκινήσει ο φορ Χόρι. Εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος μπακ Λιμπέρσκι, ενώ κανονικά θα αγωνιστούν ο στόπερ Χούμπνικ και ο μέσος Κόπιτς.

Από τη μεριά της, η Σπόρτινγκ με το 2-0 του πρώτου ματς πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και έρχεται σήμερα με σκοπό την διαχείριση αυτού του αποτελέσματος. Απολύτως ευχαριστημενος έμεινε ο Ζορζ Ζεσούς, όμως ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Στο πρωτάθλημα, τα “λιοντάρια” πήραν τη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Τσάβες, μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Πόρτο στο -5. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν σήμερα ο φορ Μπας Ντοστ, ο μπακ Πιτσίνι και ο στόπερ Πίντο, ενώ εκτός θα μείνουν ο στόπερ Κοάτες και ο αμυντικός χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο. Ζέλσον Μάρτινς, Μπρούνο Φερνάντες και Ακούνια θα είναι η μεσοεπιθετική τριπλέτα που θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Ντοστ.

Πιθανές ενδεκάδες

Πλζεν (4-4-2)

Χρούτσκα
Ρέζνικ
Χέιντα
Χούμπνικ
Χάσεκ
Χροσόβσκι
Κόπιτς
Κόλαρ
Ζέμαν
Κρμέντσικ
Χόρι

Σπόρτινγκ Λ. (4-2-3-1)

Ρουί Πατρίσιο
Πιτσίνι
Αντρέ Πίντο
Ματιέ
Φάμπιο Κοεντράο
Μπατάγλια
Πέτροβιτς
Ζέλσον Μάρτινς
Μπρούνο Φερνάντες
Ακούνια
Μπας Ντοστ

Eκτίμηση

Θα το παλέψει όσο μπορεί η Πλζεν, όμως η Σπόρτινγκ έχει την ποιότητα να πετύχει ένα γκολ και να δώσει τέλος στην υπόθεση πρόκριση. GG & Οver 2,5

Σε ενδιαφέρει