Σάλτσμπουργκ – Ντόρτμουντ: Επτά μήνες αήττητοι οι Αυστριακοί

Σε απίστευτη κατάσταση βρίσκεται η Σάλτσμπουργκ παραμένοντας αήττητη από το Αύγουστο του 2017 σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας υπέρ της απόψε το 2-1 του πρώτου ματς.
Σάλτσμπουργκ – Ντόρτμουντ: Επτά μήνες αήττητοι οι Αυστριακοί

Επαναληπτικός ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ και Ντόρτμουντ, με τους Αυστριακούς να έχουν το υπέρ τους 2-1 και τους Γερμανούς να χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζουν στην ανατροπή.

Τα προγνωστικά μου

Σάλτσμπουργκ – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over (1.95)

Ανάλυση

Το δύσκολο κομμάτι το έκανε η Σάλτσμπουργκ, αφού απέδρασε με το διπλό από τη Βεστφαλία με 2-1. Προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Μπερίσα, ενώ είχε και δοκάρι. Στο 62’ ήρθε η μείωσε, αλλά μέχρι το τέλος κράτησε υποδειγματικά το υπέρ της σκορ. Αήττητη στα οχτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μπορεί να γκέλαρε στον τελευταίο της αγώνα μένοντας στο 2-2 με τη Μάτερσμπουργκ εκτός έδρας, αλλά δεν την κουνάει κανείς από την κορυφή. Τρέχει ένα απίστευτο σερί 32 αγώνων δίχως ήττα. Τελευταία φορά που υπέκυψε ήταν τον περασμένο Αύγουστο στην έδρα της Στουρμ με 1-0. Στο Γιουρόπα Λιγκ συμπλήρωσε 14 αγώνες δίχως ήττα. Τα τρία πιο πρόσφατα ήταν goal/goal και over. Θα παραταχθεί απόψε με 4-2-3-1 και τον Νταμπούρ αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Από πίσω θα κινούνται οι Γιάμπο, Μπερίσα και Χουάνγκ.

Η Ντόρτμουντ τρέχει και δεν φτάνει μετά το εις βάρος της 2-1. Πάλι καλά να λέει που κατάφερε να μειώσει με τον Σίρλε στο 62’. Στο πρωτάθλημα επικράτησε της Φρανκφούρτης με 3-2 και σκόρερ του νικητήριου γκολ τον Μπατσουαγί στις καθυστερήσεις. Εφτασε τα πέντε διαδοχικά goal/goal σε όλες τις διοργανώσεις και τα εννιά κολλητά στην Ευρώπη. Μεγάλο φετινό αγκάθι η άμυνα και το πρόβλημα δείχνει άλυτο. Τουλάχιστον εξελίσσεται σε λίρα εκτατό ο Μπατσουαγί που αν συνεχίσει έτσι άπαντες θα ξεχάσουν άμεσα τον Ομπαμεγιάνγκ. Δεν παίζουν απόψε Καγκάβα, Γιαρμολένκο, Ρόντε και Ντουρμ. Ψάχνει τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση. Δεδομένο το 4-2-3-1 με Μπατσουαγί κορυφή και τους Πούλισιτς, Σίρλε, Ρόις από πίσω.

Πιθανές ενδεκάδες

Σάλτσμπουργκ (4-2-3-1)

Βάλκε

Λάινερ

Ραμάλιο

Τσαλέτα

Ούλμερ

Σαμασέσκου

Χαϊνταρά

Γιαμπό

Μπερίσα

Χουάνγκ

Νταμπούρ

Ντόρτμουντ (4-2-3-1)

Μπίρκι

Πίστσεκ

Παπασταθόπουλος

Τοπράκ

Σμέλτσερ

Σαχίν

Βάιγκλ

Πούλισιτς

Ρόις

Σίρλε

Μπατσουαγί

Εκτίμηση

Ετσι όπως τα έκανε η Ντόρτμουντ τρέχει και δεν φτάνει. Πρέπει να κυνηγήσει απόψε στην Αυστρία δύο γκολ και πάνω για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Κάτι τέτοιο κόντρα σε μια ομάδα που έχει ξεχάσει πότε ηττήθηκε τελευταία φορά μόνο εύκολα δεν θα είναι. Πάντως, όπου κι αν καταλήξει τελικά η πρόκριση θεωρώ δεδομένο πως θα δούμε γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις εκατέρωθεν και combo goal/goal και over.

Σε ενδιαφέρει