ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμ.: Μάχη διαφορετικών στόχων στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ με νίκη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της πεντάδας, ενώ ο Απόλλωνας χρειάζεται το τρίποντο για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.
ffaffccbb

Η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε με τη μάχη διαφορετικών στόχων ανάμεσα στα Γιάννενα και τον Απόλλωνα.

Τα προγνωστικά μου

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: 2-3 γκολ (2.00)

Ανάλυση

Ο ΠΑΣ πήρε το 1-1 στην Κέρκυρα, σε ένα ματς μοιρασμένο σε γενικές γραμμές. Μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία ματς. Εχει τον ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα. Θεωρητικά ελπίζει στην πεντάδα, αλλά οι μνηστήρες είναι πολλοί και οι ελπίδες λίγες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Εφτασε τις οχτώ ισοπαλίες στα 14 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Απουσιάζει απόψε ο Μπέριος. Δεν αλλάζει το 3-4-3 με τους Μανθάτη, Χαλκιαδάκη και Κόντε να αποτελούν τη βασική επιθετική τριπλέτα.

 

Τρέχει και δεν φτάνει ο Απόλλωνας, αφού βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη μετά την ισοπαλία της Κέρκυρας στη Λάρισα. Θα παλέψει τουλάχιστον για τον βαθμό στα Γιάννενα απόψε. Πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική. Εβγαλε τσαμπουκά και τεράστιο πάθος στο χορτάρι. Δεν έχει ακόμα διπλό στο πρωτάθλημα. Μόλις μία φορά κράτησε απαραβίαστη την εστία του μακριά από τη Ριζούπολη. Τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της και τα 5 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπει ο έμπειρος αμυντικός Κοντοές και ο εξαιρετικός μέσος Μπαρτολίνι. Με 4-3-3 και τους Κονέ, Αλμπάνη, Στόουκς στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα (3-4-3)

Βελλίδης

Τζημόπουλος

Σκόνδρας

Μιχαήλ

Μπουκουβάλας

Λίλα

Γιάκος

Καρανίκας

Μανθάτης

Χαλκιαδάκης

Κόντε

Απόλλων Σμ. (4-3-3)

Χουάντερσον

Στάθης

Ζησόπουλος

Κύργιας

Ναδάλες

Παπάζογλου

Τσουκαλάς

Μενδρινός

Αλμπάνης

Στόουκς

Κόντε

Εκτίμηση

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν ο ΠΑΣ θέλει να παλέψει για την πεντάδα επιβάλλεται να κερδίσει απόψε. Σαφέστατα, όμως, το κίνητρο του Απόλλωνα είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού παίζει σε κάθε ματς την ύπαρξή του. Θα ποντάρω στην στατιστική επιλέγοντας το σύνολο τερμάτων «2-3».

Σε ενδιαφέρει