Χιρόνα – Λα Κορούνια: ‘Τρελαίνει’ κόσμο η νεοφώτιστη

Κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο βρίσκεται η Χιρόνα.
depor girona

Mε την αναμέτρηση Χιρόνα – Λα Κορούνια ξεκινάει απόψε η 28η αγωνιστική της Primera Division στην Ισπανία. Κρίσιμο είναι το ματς και για τις δύο, όμως για διαφορετικούς λόγους, αφού οι γηπεδούχοι κυνηγούν με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν απεγνωσμένα πόντους για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους.

Τα προγνωστικά μου

Xιρόνα – Λα Κορούνια : 1 & Under 3,5 (2,30)

Ανάλυση

Καταπληκτικά πράγματα βλέπουμε από τη Χιρόνα το τελευταίο διάστημα! Την περασμένη αγωνιστική πέρασε και από την έδρα της Βιγιαρεάλ με 2-0 και πλέον βρίσκεται στο -1 από την εξάδα, όμως και η επτάδα αναμένεται να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εξαιρετικό ήταν το σύνολο του Πάμπλο Ματσίν για άλλη μια φορά και σήμερα επιστρέφει στην έδρα του εκεί όπου μετράει πέντε σερί νίκες. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο γκολκίπερ Ιραϊθόθ και ο στόπερ Πλάνας που είναι τραυματίες. Ο αρχισκόρερ Στουάνι θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, με τους Πόρτου και Μπόρχα Γκαρθία να κινούνται λίγο πιο πίσω.

 

Άτυχη για άλλη μια φορά ήταν η Λα Κορούνια στο ισόπαλο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Εϊμπάρ, αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει μια ανακουφιστική νίκη, όμως η ανόητη αποβολή του γκολκίπερ Κόβαλ στο 39′ την έκλεισε πίσω από νωρίς. Μεγάλη είναι η πίεση πλέον στον κόουτς Ζέεντορφ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε στο προηγούμενο ματς. Από εδώ και πέρα, η Ντέπορ κυνηγάει κάθε ματς αφού βρίσκεται στο -2 από τη σωτηρία της και δε θέλει να μείνει πίσω. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο γκολκίπερ Κόβαλ, ο μέσος Φέντε Βαλβέρδε, οι χαφ Γκιγιέρμε και Κρον-Ντέλι, ο εξτρέμ Καρτάμπια και ο μπακ Λουιζίνιο.

Πιθανές ενδεκάδες

Χιρόνα (3-4-2-1)

Μπόνο
Ραμάλιο
Μπερνάρντο
Χουάνπε
Μαφέο
Πέρε Πονς
Γκρανέλ
Αδάι
Πόρτου
Μπόρχα Γκαρθία
Στουάνι

Λα Κορούνια (4-3-1-2)

Ρουμπέν
Μπόβεδα
Αλμπεντόσα
Σίντνεϊ
Ναβάρο
Μπόρχες
Μουντάρι
Μοσκέρα
Αντριάν
Λούκας
Αντόνε

Εκτίμηση

Έχει βρει το δρόμο της πλέον η Χιρόνα και σήμερα λογικά θα συνεχίσει έτσι απέναντι στην προβληματική Λα Κορούνια. 1 & Under 3,5

Σε ενδιαφέρει