Μαρσέιγ – Μπιλμπάο: Στο Βελοντρόμ «δαγκώνει»

Αήττητη εντός έδρας παραμένει μέσα στο 2018 η Μαρσέιγ, που ξεκάθαρα βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια από την ασταθή Μπιλμπάο.
marseille bilbao

Μάχη μεγάλων ονομάτων στο Βελοντρόμ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Μαρσέιγ να υποδέχεται την Μπιλμπάο. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Σαν Μαμές. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

Τα προγνωστικά μου

Μαρσέιγ – Μπιλμπάο: 1 (1.80)

Ανάλυση

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και προβλήματα η Μαρσέιγ καθάρισε την Μπράγκα στον προηγούμενο γύρο χάρη στο εντός έδρας 3-0. Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, όπου ηττήθηκε με 1-0. Τέσσερα under στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Στο Σαμπιονά βρίσκεται στην τρίτη θέση και απέχει τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Μονακό. Εμεινε στο 1-1 με τη Ναντ εντός έδρας στον τελευταίο της αγώνα, αλλά έπαιξε πολύ καλύτερο και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Στα επτά ματς που έχει δώσει εντός έδρας το 2018 παραμένει αήττητη με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Γκαρσιά θα παίξει με 4-3-3 έχοντας στην επίθεση τους εξαιρετικούς Παγέ, Τοβέν και Ζερμέιν.

Η Μπιλμπάο προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τα πατήματά της, αλλά διαρκώς αποτυγχάνει. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σπαρτάκ Μόσχας κερδίζοντας τη Ρωσία με 3-1 και χάνοντας στο Σαν Μαμές με 2-1. Τρία goal/goal και over στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Στην Πριμέρα ηττήθηκε από τη Σεβίλλη με 2-0 και έχει μπει για τα καλά σε μπελάδες υποβιβασμού. Υπάρχει μεγάλη γκρίνια. Ψάχνει την εξιλέωση στο Γιουρόπα. Λείπουν Ρίκο, Μαρτίνεζ και Μουνιαϊν. Κλασικό 4-2-3-1 με τον Αντούριθ στην κορυφή της επίθεσης και τους Μάρκος, Σουσαέτα και Γκαρθία να κινούνται από πίσω. Θέση διεκδικεί και ο Ινιάκι Γουίλιαμς.

Πιθανές ενδεκάδες

Μαρσέιγ (4-3-3)

Ματαντά

Σακάι

Ραμί

Ρολάντο

Αμαβί

Ανγκουίσα

Γκουστάβο

Οκάμπο

Τόβεν

Παγέ

Ζερμέιν

Μπιλμάο (4-2-3-1)

Κέπα

Λέκουε

Αλκάθερ

Νούνιες

Μπαλενθιάγα

Μπενιάτ

Ιτουράσπε

Μάρκος

Γκαρσία

Σουσαέτα

Αντούριθ

Εκτίμηση

Σέβομαι την εντός έδρας δυναμική της Μαρσέιγ. Στο σπίτι της παίζει φουλ επιθετικά και μπορεί να παρασύρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Με κρατάει λίγο από τον άσο τομ γεγονός ότι θα έπρεπε αυτός να κινείται σε υψηλότερα επίπεδα. Θα τον εμπιστευτώ λόγω της προβληματικής αμυντικής λειτουργίας των Βάσκων, αλλά δεν θεωρώ πως είναι value.

Σε ενδιαφέρει