Φούτμπολ Λιγκ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΟΦΗ και Αρη

Σε Αιγίνιο και Καλλιθέα δοκιμάζονται ΟΦΗ και Αρης αντίστοιχα έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη φετινή σεζόν.
Φούτμπολ Λιγκ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΟΦΗ και Αρη

Εμβόλιμη η 20η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με το κυρίως μενού να διεξάγεται απόψε. Συνεχίζει με υπηρεσιακό η Σπάρτη, μοναδικός αήττητο ο Αρης.

Ανάλυση

Αιγινιακός – ΟΦΗ

Ένα είναι το σίγουρο για τον Αιγινιακό. Οποιος τον υποτιμήσει θα το πληρώσει. Ομάδα που μάχεται σε κάθε ματς για το καλύτερο έχοντας ως στόχο να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στα έξι τελευταία παιχνίδια του έχει μόλις μία ήττα από τον πρωτοπόρο Αρη. Πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 3-3 στην Δράμα. Είχε προηγηθεί το σπουδαίο διπλό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 1-0. Ακόμα μια ομάδα ανόδου στον δρόμο του. Ο ΟΦΗ στρογγυλοκάθεται στη δεύτερη θέση, αλλά οι ισορροπίες είναι λεπτές και κάθε στραβοπάτημα μπορεί να αποβεί μοιραίο. Ζορίστηκε, αλλά επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Κρατάει απαραβίαστη την εστία του εδώ και έξι αγώνες. Με όπλο την άμυνα θα παίξει και στο Αιγίνιο. Θεωρώ αστείες τις αποδόσεις του διπλού και θα επιλέξω το καλοπληρωμένο under που ξεπερνάει το 2.20 παντού.

 

Απ. Λάρισας – Σπάρτη

Από τους ισχυρούς άσους της αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας Λάρισας Εχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία και ξεκάθαρα το μομέντουμ στην πλευρά του. Πάτησε στην πρώτη τετράδα και δεν θέλει με τίποτα να πέσεις από αυτή. Εξάλλου αποτελεί το αγωνιστικό του ταβάνι, σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτως. Στην έδρα του έχει 7 νίκες σε 9 αγώνες σκοράροντας κοντά στα 2 γκολ κατά μέσο όρο. Η Σπάρτη ντροπιάστηκε εντός έδρας από τον Απόλλωνα Πόντου με 4-0. Τρίτη σερί ήττα. Καμιά όρεξη για μπάλα. Μετά την παραίτηση του Θεοδοσιάδη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Πολυμενέα στον πάγκο. Ψάχνει προπονητή, αλλά δεν βρίσκει. Εξι ήττες σε 9 εξόδους. Πλησίασε στην επικίνδυνη ζώνη. Σοβαρές οι απουσίες των Γιακουμή, Οικονομόπουλο, Ράντι και Μπαρέτα. Με το κλίμα στο εσωτερικό των φιλοξενούμενων να είναι «άρρωστο», την ψυχολογία στο ναδίρ και τους Λαρισαίους να διανύουν την καλύτερη τους φάση ο άσος έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο.

Καλλιθέα – Αρης

Σταθερά στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας η Καλλιθέα έχοντας τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις 12 γκολ σε 18 αγωνιστικές. Στην Πάτρα αμύνθηκε μαζικά, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 από την Παναχαϊκή. Πέντε ματς χωρίς να σκοράρει με ισάριθμα under. Μάλιστα τα τέσσερα είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Αμυνα θα προσπαθήσει να παίξει και σήμερα κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Αρη. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά έρχονται από γκέλα κολλώντας στο 0-0 με τα Τρίκαλα εντός έδρας. Δεν μπόρεσαν να διασπάσουν το… λεωφορείο που είχε στήσει η αντίπαλός τους στην άμυνα.Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 8-1-0. Διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 6 γκολ παθητικό. Στον πρώτο γύρο κέρδισαν με 2-0 την Καλλιθέα. Περιμένω ακόμα ένα κλειστό παιχνίδι, με το under να κινείται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Κάτι σε νίκη του Αρη με 1-0!

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας

Αμυνα, άμυνα και πάλι άμυνα από την ομάδα των Τρικάλων. Σπαθάτο 0-0 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη. Για να έχει αξία θα πρέπει να κερδίσει απόψε τη Δόξα. Εξι under στα επτά τελευταία και 15 στις 19 αυτές αγωνιστικές. Ταβάνι η τέταρτη θέση. Θέλει να παλέψει μέχρι τέλους για να την κατακτήσει. Λείπουν απόψε Πάνος, Ντακόλ και Τόμιτς. Η Δόξα μετά το 1-0 επί της Καρδίτσας έφερε το εντυπωσιακό 3-3 εντός κόντρα στον Αιγινιακό. Πέντε γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Σε καλή κατάσταση με μόλις δύο ήττες σε δέκα αγώνες. Επικίνδυνη ομάδα. Ισοβαθμεί με τα Τρίκαλα. Πολύ σοβαρές οι απουσίες των επιθετικών Κουσκουνά και Κάσες. Οριακό ματς, που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά όχι ουσιαστικό. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Απόψε καθαρά λόγω έδρας θα επιλέξω τον άσο περιμένοντας ένα σκορ της τάξεως του 1-0!

Σε ενδιαφέρει